tak jest, marsz niepodległości rozwalił rok temu Warszawę, a Polska jest zieloną wyspą, gdzie ludzie zarabiają 3500 na rękę, inflacja wynosi tylko 3 %, a benzyna i gaz wcale nie są droższe niż w Niemczech, Wałęsa nie donosił SBcji, rząd Olszewskiego obalił, bo chciał przeprowadzić dekomunizację lepiej, no i w Smoleńsku samolot zestrzelił Jarek Kaczyński z kotem, a to, że wieża kontroli lotów naprowadzała ich nie na pas tylko nad wąwóz pół kilometra obok to zwykły przypadek
myślisz, że jesteś inteligentny? użyłem uogólnienia. tak jak mówi się naród katolicki. żal
homoseksualizm powstaje w wyniku zaburzeń rozwoju podwzgórza w okresie prenatalnym, jest to zwykła choroba widoczna nawet na skanach mri wykonanych najlepszymi aparatami. skoro inne choroby wrodzone się leczy to i tę powinno. WHO wykreśliła jednak to zwyrodnienie z listy chorób z powodu wpływowych homosiów. nie mniej jednak istnieją już przypadki kobiet, które wychowywane przez pary gejowskie i mają poważne zaburzenia płciowości i osobowości wynikające z braków kobiecych wzorców zachowań, które w normalnej rodzinie czerpałyby od matek. nie są w stanie np. założyć rodziny, czy pogodzić się ze swoją fizjonomią. są na ten temat pisane prace naukowe z zakresu psychiatrii jak tak bardzo podpierasz się nauką. teraz wyobraźmy sobie jak wpłynie na rozwój zdrowego dziecka przebywanie w klasie dzieci homoseksualnych. jakbyś na prawdę był inteligentny i oczytany, to wiedziałbyś jaki otoczenie determinuje rozwój człowieka. to tyle leszczu. idź udawać mądrego gdzie indziej.
Myślę, że nie jeden 80-letni kombatant za wjeżdżanie na obchody święta niepodległości i katolików strzeliłby cię publicznie w pysk, a jedyne co byś wtedy zrobił to zesranie się w gacie. To że część "moherów" jak nazwał ich niegdyś wermachtowski pomiot zachowuje się tak, a nie inaczej to wynik zwykłej demencji i frustracji z powodu ciężkiej sytuacji finansowej i pojebanej młodzieży, która nie ma dziś szacunku do niczego. Nie wierzysz, odsyłam do gimbusiarni. Ten wpierdalający się do wszystkiego kościół podtrzymał między innymi strajk w stoczni gdańskiej, wypłacając robotnikom zablokowane pensje z własnej kasy. Nie jeden ksiądz zginął z rąk SBków. Poza tym kościół jest częścią kultury europejskiej, dzięki czemu nie użynamy nikomu głowy za za najmniejsze wykroczenie. Jeśli masz wyjechać z brutalnością średniowiecza, to pomyśl że gdyby nie ona to arabowie przebrnęliby przez Francję (VIIIw) lub Austrię (1683) i dziś żylibyśmy jak w Afganistanie. Poza tym gdzie Ci się kościół wpierdala? Na TVNie tak powiedzieli? Ja o istnieniu mediów rydzyka wiem, tak jak i 95% społeczeństwa, tylko z TVN-u. Poza tym wolę, żeby na życie publiczne wpływała organizacja promująca biblię (wszelkie zapisy o kamieniowaniu itp. w starym testamencie znosi nowy testament jakbyś znowu sapał), która jest całkiem mądrą książką, niż amatorzy penetracji analnej osobników tej samej płci. Należy też zauważyć, że nawet z przyczyn biologicznych naród gejowski jest skazany na klęskę. Zastanów się , co by było gdyby nadmierna promocja pedalstwa krzywiła psychikę zdrowych dorastających dzieci. I jeszcze kilka faktów, fundusz kościelny kosztuje nas 100 mln złotych rocznie. Tusk, po zabójstwie Kaczyńskiego umorzył gazpromowi 1,2 mld opłaty za tranzyt (12x100mln jakbyś miał problemy z matematyką). Gdyby Mariusz Kamiński, ten PiSowski zły szef CBA nie wykrył afery hazardowej w rządzie PO, Polska traciłaby 17 mld rocznie (170x100mln). Dwukrotnie zawyżona cena budowy stadionów kosztowała nas 2,5 mld (25x 100mln). Teraz powiedz mi kto bardziej szkodzi narodowi polskiemu?
nie mniej jednak istnieją już przypadki kobiet, które wychowywane przez pary gejowskie i mają poważne zaburzenia płciowości i osobowości wynikające z braków kobiecych wzorców zachowań, które w normalnej rodzinie czerpałyby od matek. nie są w stanie np. założyć rodziny, czy pogodzić się ze swoją fizjonomią. są na ten temat pisane prace naukowe z zakresu psychiatrii jak tak bardzo podpierasz się nauką. teraz wyobraźmy sobie jak wpłynie na rozwój zdrowego dziecka przebywanie w klasie dzieci homoseksualnych. jakbyś na prawdę był inteligentny i oczytany, to wiedziałbyś jaki otoczenie determinuje rozwój człowieka. to tyle leszczu. idź udawać mądrego gdzie indziej.
Zatem Józefie... zabroń samotnym matkom i samotnym ojcom wychowywać dzieci. Bo jak niby samotny ojciec da swoim dzieciom wzorce kobiece? A jak samotna matka da wzorce męskie? Nie da. Zabronić! W imię czystości rasy, bla bla bla...