Nie możecie sie doczekać rozwalenia stolicy po raz 2 ? Tylko szkoda, że w mniejszym stopniu niż '44, co ?
powinien wypierdolić tych, którzy nawiązują do przedwojennego nacjonalizmu polskiego.
isotop, ten marsz nie ma nic wspólnego z walką z pedałami, to telewizja utrwaliła w ludziach taka opinię
@Józef Piłsudski, to że nie wszyscy zarabiają godnie to raczej wina ich nieróbstwa. oczywiście można zgonić wszystko na tuska , od klęsk żywiołowych po katastrofę tupolewa, tylko kto wtedy wychodzi na idiotę?
patriotyzm to nie to samo co nacjonalizm, gdzie to pierwsze jest jak najbardziej na miejscu 11 listopada to pod tym drugim nasi (wspólni) przodkowie na pewno by się nie podpisali. podsumowując wypociny wszystkich "patriotóff" to zaśpiewajcie 11.11 hymn Polski (nie podnosząc prawej wyprostowanej ręki) i wypijcie kilka piw za ludzi którzy wiedzieli co to Bóg Honor Ojczyzna
Zatem skąd te wcześniejsze komentarze na temat "pedałów"? Jestem na Sadisticu, czy oglądam TVN?
Zaś mnie wychowano w przekonaniu, że każdy człowiek nienaruszający czyjejś wolności (wedle stwierdzenia, że Twoja wolność kończy się tam, gdzie zaczyna wolność innego człowieka) może być mi zupełnie obojętny.
Bardziej od "tych strasznych niemoralnych łolaboga rety pedałów" irytuje mnie wszechobecny w tym kraju Kościół, który wpierdala się we wszystko co tylko może. Staruszkowie "broniący" krzyża i obrzucający kurwami wszystkich "złych i obcych" są dla mnie bardziej pretensjonalni od dwóch mężczyzn idących za rękę.
Bardziej od "tych strasznych niemoralnych łolaboga rety pedałów" irytuje mnie wszechobecny w tym kraju Kościół, który wpierdala się we wszystko co tylko może. Staruszkowie "broniący" krzyża i obrzucający kurwami wszystkich "złych i obcych" są dla mnie bardziej pretensjonalni od dwóch mężczyzn idących za rękę.
Należy też zauważyć, że nawet z przyczyn biologicznych naród gejowski jest skazany na klęskę. Zastanów się , co by było gdyby nadmierna promocja pedalstwa krzywiła psychikę zdrowych dorastających dzieci.
Nie możecie sie doczekać rozwalenia stolicy po raz 2 ? Tylko szkoda, że w mniejszym stopniu niż '44, co ?
Co chcecie udowodnić poprzez niechęć do wszystkiego i wszystkich co wam obce? Że sarmacka ksenofobia przetrwała zakonserwowana w polskich domach? To akurat nie jest najlepszy powód do dumy.
natomiast Hitler to był dla nich [ONR] gość.
"naród gejowski" Jaki mają symbol, flagę, może też terytorium? czy są bardziej jak Cyganie?
Promocja pedalstwa też jest mocna. No tak, im więcej się będzie gejów wypowiadać, tym więcej gejów będzie w Polsce, solidna, wręcz żelazna logika podparta naukową wiedzą o genezie homoseksualnej orientacji.