heh ... Metal i sataniści ...
piszecie że boga nie ma bo nie ma dowodów i w ogóle ...
a macie dowód że go nie ma ? macie dowód że szatan z kopytkami istnieje ?
heh pierdolcie sie xd
heh ... Metal i sataniści ...
piszecie że boga nie ma bo nie ma dowodów i w ogóle ...
a macie dowód że go nie ma ? macie dowód że szatan z kopytkami istnieje ?
heh pierdolcie sie xd
@Patriot91 Ty jesteś kim ? (wyznanie). Twoje podejście do religii jest naprawdę biedne, dla mnie ludzie piszący takie teksty (jeżeli już muszą) powinni chociaż być dobrze zaznajomieni z tematem tzn. Przeczytać Biblię, lub posłuchać wykładów (nie księży) ale uczonych i profesorów. Żeby coś krytykować należy to poznać, ale co ty możesz wiedzieć, jak dla ciebie jedyną formą wyrażania swoich nędznych opinii jest udzielanie się na Sadisticu. A sądząc po twoim prymitywnym stylu pisania mogę stwierdzić, że jesteś burakiem, który nigdy nie zetknął się z jakąkolwiek kulturą, cóż nawyki wynosi się z domu, więc ciężko winić ciebie po części aczkolwiek masz własny rozum. Mogę tylko przypuszczać, że przyjąłeś chrzest i pierwszą komunię świętą ( i pewnie nie tylko jedną w życiu ), teraz mi pewnie napiszesz, że byłeś zmuszony przez rodziców. Ale jak masz też bierzmowanie, to oznacza to, że tym komentarzem minąłeś się wgl z celem i sam sobie zaprzeczyłeś. Ehhh czyli chcąc nie chcąc musisz się pogodzić z tym, że kiedyś dawno temu Klecha macał cię rączką po czole, a potem swoją spoconą łapą podał ci komunie, co oznacza, że nosisz w sobie symbol Chrystusa, co znów oznacza, że jesteś takim samym leszczem jak reszta katolików Pozdrawiam, i proszę się tutaj nie napinać na moje długie wypociny, ludzie inteligentny zrozumieją co miałem do przekazania.