[troll]Bóg istnieje, czy tego chcecie czy nie!
Niema dowodów, że niema Boga![/troll]
@Albercik mądrze prawisz, aczkolwiek mam tylko jedno do dodania:
Każdy wierzy w co chce, lecz jeżeli wierzy naprawdę to nic nie upoważnia go do pisania takich postów, jak i obrażania innej religii. Trzeba być człowiekiem na poziomie i respektować zdanie innych, niestety w tym dzisiejszym świecie nie widać tego i takie zjawisko nie występuje, ludzie za bardzo biorą do siebie termin "Wolność słowa" i przekraczają cienką granicę pomiędzy wyżej wymienioną a "Obrazą, oszczerstwem, wyzwiskiem". A już w ogóle jak poczują się w sieci anonimowy wtedy puszczają wodzę fantazji i włącza się w nich ta wrodzona głupota, która wypływa na forach internetowych, bo za takie uwagi w świecie realnym mogli by dostać w twarz, bądź zostać pozwani do sądu.
nie wiem czy zauważyłeś, ale nie napisałem nic obraźliwego. Starałem pisać obiektywnie, bez względu na to co ja mam swojej sadystycznej głowie.
Po drugie: Kolejna część mądrali cały czas używa połączenia bóg=katolicyzm. Też trzeba być dość ograniczonym i kierować się ówczesnym trendem na gnojenie wszystko co katolickie i obnoszenie się ze swoim ateizmem.
Po trzecie: Pierdolicie jakie to jest pewne, że Boga nie ma i to że nie ma dowodów na jego istnienie. Chciałbym zauważyć, iż do tej pory nie wymyśliliście Wy oświeceni ludzie nauki (tak jebać boga i to co z tym związane) jak powstał wszechświat, skąd człowiek ma duszę, jak coś martwego (atomy ) mogło zamienić się w coś co myśli, czuje i np. zabija z czystej chęci zabijania.
I wreszcie po czwarte: Proponuję, jeśli jesteście tacy oczytani i biegli w teologii i pochodnych, zapoznać się z ZAKŁADEM PASCAL'A. NA prawdę nie wiem kto jest większym frajerem : ten kto wierzy w jakiegokolwiek Boga( nie tylko na świecie ludzie wierzą w Chrystusa, żydów wybranych itp), czy zajebiści ateiści którzy nie wierzą i magą z tego mieć chuja wielkiego Pozdrawiam