Ciężko to idzie. "Antyszczepionkowcy" nie chcą mieć prawa, które da im możliwość odmowy jakichkolwiek szczepień. Wypowiadasz się na temat ludzi, których postulatów nie znasz - jak zresztą cała reszta oświeconych powyżej. "antyszczepionkowcami" został nazwany ruch STOP NOP i został tak nazwany, abyście nie chcieli zrozumieć ich postulatów i rozumieli dosłownie jako: nie żadnych szczepionek! Biedne baranki z was, moi drodzy: lmgtfy.com/?q=niepo%C5%BC%C4%85dane+odczyny+poszczepienne
Zrozum, że antyszczepionkowcy chcą mieć prawo odmówić jakichkolwiek szczepień.
Kurwa koleżko, zadaj sobie odrobinę trudu i przeczytaj wcześniejsze moje wpisy, nie chce mi się powtarzać.
Czekaj czekaj, ja widzę, że twoim argumentem w tej dyskusji jest literówka? Hmmm - gruby argument przeciwko/za. Widzę, że jeszcze kilka poziomów muszę do ciebie zejść.
Nawet nie potrafisz odczytać poprawnie nicka, a chcesz wdawać się w polemikę na poważny temat... Nie odniosę się do całej twojej wypowiedzi, bo odpowiadałem już na te "zarzuty". Jednak powtórzę! Jesteś utopistą i wierzysz, że twoi panowie, chcą dla ciebie dobrze.
Ciężko to idzie. "Antyszczepionkowcy" nie chcą mieć prawa, które da im możliwość odmowy jakichkolwiek szczepień. Wypowiadasz się na temat ludzi, których postulatów nie znasz - jak zresztą cała reszta oświeconych powyżej. "antyszczepionkowcami" został nazwany ruch STOP NOP i został tak nazwany, abyście nie chcieli zrozumieć ich postulatów i rozumieli dosłownie jako: nie żadnych szczepionek! Biedne baranki z was, moi drodzy: lmgtfy.com/?q=niepo%C5%BC%C4%85dane+odczyny+poszczepienne
Podobnie ma się sprawa z kretynami aktywnie odmawiającymi zapinania pasów (pozbawić ubezpieczeń od urazów w wypadku komunikacyjnym).