to ni chuj nie jest 7%, lol. ja tez przesadzilem, moze nie 13%, ale na bank nie mniej niz 10.
a co do tego filmiku. sorry, nie wytrzymam dluzej niz minute, strasznie wkurwiajacy styl mowienia ma ten gosc. no i z samego poczatku, nie rozumiem polowy slow. jol siemanko prezesie ja sie nazywam pawel grom i chuj wie co dalej XD
Nie mówie że nie . Ale sprawa ma sie tak samo jak sie na tym znasz. w filmiku gosc mowi ze robi to w 84 i wielkie transform czyli robił chuja a potem grecki bóg kurwa. dopiero później okazuje sie że cwiczy dwa lata i robil mase co wiele wyjaśnia.
p.s ja sam zrzucilem w 1,5 miecha 15 kg prawie ale na spalaczach i 6 treningach w tygodniu także redukować i redukować to to samo niewazne ile zrzucasz tak naprawde tylko jak długo.
Każdy szanujący się facet wie , że głównym męskim atrybutem nie jest sztucznie dopompowana łapa , dobra kurwa jest ale jest coś ważniejszczego KLATA nic, absolutnie nic nie może się równać z dobrze dopierdoloną klatką piersiową , w przypadku prawdziwego faceta powinna byc tak dojebana żeby ów osobnik mógł postawić na niej szklankę z szejkiem proteinowym ( patrz Arnold ) Kluczem do sukcesu jest wcale nie duża masa a konkretny skupiony na klatce piersiowej trening dopierdalajacy , niszczący naszą klatę przez 3 dni po treningu . Dlatego radze ci Popierdol system i rób klate 2 - 3 x w cyklu tygodniowym z dwu dniowymi przerwami przy dobrych ciężarach ( dostosowanych do ciebie ) Klata ci tak wypierdoli w przód że wszystkie koszule i marynary wymienisz w trzy migi
A co do tych filmików to wkurwia mnie pajac . pierdoli że w 84 dni spierdolił z takiej wagi i jeszcze tak wycioł wszystko na sucho . Wkurwia mnie jak ktoś mówi że nie bierze kłuje sie w dupe jak Owca albo wpierdala PH i mydli lamusom oczy ze to na sucho i na diecie a te debile później pisza w necie jacy ich mentorzy sa zajebisci bo oni to na kurczaku i jogurcie sie dojebali a cala reszta na koksie .
Rozpisalem sorry
Weź wyjdź człowieku, bo tyle bzdur ile napisałes w 1 komentarzu to dawno nie czytałem. Twoja wiedza o BB jest zerowa.
Nie wiem może boli cię dupa od zbędnej ilości tłuszczu . jebnij trena i idź poćwicz.
Każdy plan treningowy powinien byc dostosowany do danej osoby Genetyka to te 5% których brakuje w bilansie jesli wiesz o czym mowie. Ja rosne tak jak napisalem a jak klata dla ciebie dojebana klata nie jest symbolem dobrze zbudowanego faceta to chyba ćwicysz jogę.