pomyslales że nie jestem kuluturysta? Cwicze sporty walki a kategorie mam takie ze po zawodach owszem tydzien odpoczynku czasem mniej ale w ten 1 tydzien wraca mi 3-4 kg wagi bo jem normalnie . także twój rachunek Chuj strzelił kolego
(po redukcji doszedł do około 7%).
Ale powiedzcie mi tylko, co jest takiego kręcącego w takich ciałach, dlaczego tak wielu mężczyzn o to walczy? Chodzi o siłę ?
no to kurwa z czym do ludzi, czy ten filmik jest o sztukach walki?
redukcja pod kategorie to jest kurwa w ogole inna sprawa, 2 tyg starcza zeby po przycieciu wegli zbic glikogen i zrzucic wode, to daje dobre 5 kg wagi mniej, ale palenie tluszczu wymaga czasu. co nie zmienia faktu ze w 3 miesiace mozna luzno zrzucic z 15kg samego tluszczu uwaga - na sucho. tym bardziej ze typek z bfa 20-25% zbil do okolo 13% na oko.
Nie mówie że nie . Ale sprawa ma sie tak samo jak sie na tym znasz. w filmiku gosc mowi ze robi to w 84 i wielkie transform czyli robił chuja a potem grecki bóg kurwa. dopiero później okazuje sie że cwiczy dwa lata i robil mase co wiele wyjaśnia
to ni chuj nie jest 7%, lol. ja tez przesadzilem, moze nie 13%, ale na bank nie mniej niz 10.
a co do tego filmiku. sorry, nie wytrzymam dluzej niz minute, strasznie wkurwiajacy styl mowienia ma ten gosc. no i z samego poczatku, nie rozumiem polowy slow. jol siemanko prezesie ja sie nazywam pawel grom i chuj wie co dalej XD