zypon napisał/a:
gratuluję! niech zjeby hejtują. ale powinieneś jeszcze klatkę piersiową dopracować... też mam z tym problem - zmieniam plany treningowe a tu prawie żadnych zmian ... może dieta....?
Każdy szanujący się facet wie , że głównym męskim atrybutem nie jest sztucznie dopompowana łapa , dobra kurwa jest ale jest coś ważniejszczego KLATA nic, absolutnie nic nie może się równać z dobrze dopierdoloną klatką piersiową , w przypadku prawdziwego faceta powinna byc tak dojebana żeby ów osobnik mógł postawić na niej szklankę z szejkiem proteinowym ( patrz Arnold ) Kluczem do sukcesu jest wcale nie duża masa a konkretny skupiony na klatce piersiowej trening dopierdalajacy , niszczący naszą klatę przez 3 dni po treningu . Dlatego radze ci Popierdol system i rób klate 2 - 3 x w cyklu tygodniowym z dwu dniowymi przerwami przy dobrych ciężarach ( dostosowanych do ciebie ) Klata ci tak wypierdoli w przód że wszystkie koszule i marynary wymienisz w trzy migi
A co do tych filmików to wkurwia mnie pajac . pierdoli że w 84 dni spierdolił z takiej wagi i jeszcze tak wycioł wszystko na sucho . Wkurwia mnie jak ktoś mówi że nie bierze kłuje sie w dupe jak Owca albo wpierdala PH i mydli lamusom oczy ze to na sucho i na diecie a te debile później pisza w necie jacy ich mentorzy sa zajebisci bo oni to na kurczaku i jogurcie sie dojebali a cala reszta na koksie .
Rozpisalem sorry