będzie po pewnym czasie tak jak z muzułmanami którzy w nie swoim kraju dyktowali warunki obywatelom, małymi krokami do wielkich wymuszeń.
czy każdy z was chciałby aby jego syn/córka w wieku 7,8 lat była nauczana jakie to związki homo są dobre?
No i kolejne pytanie czy związek złożony z dwóch homoseksualistów jest wstanie wychować heteroseksualiste
Nie potrafię zrozumieć ludzi broniących homoseksualistów - będzie po pewnym czasie tak jak z muzułmanami którzy(ostatnio się na sadolu przewinęło) w nie swoim kraju(angli) dyktowali warunki obywatelom, małymi krokami do wielkich wymuszeń. Myślę że większość sadoli jest hetero i takie pytanie - czy każdy z was chciałby aby jego syn/córka w wieku 7,8 lat była nauczana jakie to związki homo są dobre?
No i kolejne pytanie czy związek złożony z dwóch homoseksualistów jest wstanie wychować heteroseksualiste - szczerze w to wątpie.
Wiem, że większości sadoli się to nie spodoba, bo boicie się ruchania w dupę (oczywiście mężczyzn, bo lesby i hetero to spoko), no ale kurwa takie są fakty.
[url=https://i.sadistic.pl/pics/107a51084a5a.jpg]
Nie potrafię zrozumieć ludzi broniących homoseksualistów - będzie po pewnym czasie tak jak z muzułmanami którzy(ostatnio się na sadolu przewinęło) w nie swoim kraju(angli) dyktowali warunki obywatelom, małymi krokami do wielkich wymuszeń. Myślę że większość sadoli jest hetero i takie pytanie - czy każdy z was chciałby aby jego syn/córka w wieku 7,8 lat była nauczana jakie to związki homo są dobre? Dziecku które jest podatne na manipulacje może to bardzo zaszkodzić zwłaszcza że w wieku 7,8 lat autorytet rodzica nie jest już tak mocny jak w latach wcześniejszych. No i kolejne pytanie czy związek złożony z dwóch homoseksualistów jest wstanie wychować heteroseksualiste - szczerze w to wątpie.
Jeżeli to według Ciebie było w porządku to z całego serca życzę Ci żony, która będzie się wymykała w nocy z domu aby nacieszyć się swoją kochanką, a za dnia będzie Ci rodziła kolejne dzieci i udawała kolejne orgazmy.