Chwila moment i nadejdzie druga fala...
To zapraszam kurwa do szpitala pomagac chorym na covid , skoro to cos innego czy go nie ma to cie nie złapie
I wracaj do rodziny kzdeg dnia .
A do tego jelopa kory ma najwięcej piw... Bo nie każdy ma ciężkie objawy.... Dlatego nie ma zapchanego oiomu.
Część Polaków jest już tak ogłupiona, że entuzjastycznie przyklaskuje działaniom ministra Szumowskiego i rzuca się do gardła każdemu, kto go krytykuje. Oni wierzą, że minister broni ich przed śmiertelnym zagrożeniem, a maseczka to przejaw szacunku dla drugiego człowieka, bo „moja maska chroni ciebie, twoja maska chroni mnie”. Szanowni Państwo, to jest gówno prawda. Wirus jest tak maleńki, że bez problemów śmiga przez maseczkę w tę i z powrotem. Maseczka tak samo zatrzymuje wirusy, jak siatka ogrodowa komary.
Rządzący doskonale o tym wiedzą. Gdyby wierzyli w moc maseczek, to policja i sanepid szalałyby na wiecach wyborczych wlepiając na lewo i prawo mandaty za brak maseczek. Nic takiego nie miało miejsca. Premier Morawiecki (bez maseczki) radośnie obwieszczał, że nie ma się czego bać. Prezydent Duda (bez maseczki) radośnie ściskał się z uczestnikami wieców. Uczestnicy wieców (bez maseczek) kotłowali się w tłumie i było super. Jak to możliwe, że po tym eksperymencie nie ma tysięcy trupów zabitych przez śmiertelny koronawirus? Jak to możliwe, że w szpitalach nie leżą setki pacjentów pod respiratorami?
Ja pie**ole, z każdego takiego wpisu wynika że nie rozumiecie po co są te maski.
Za każdym j***nym razem pojawia się argument że szmata nie ochroni przed wirusem, i to jest prawda.
Bo nikt nie twierdzi że jest inaczej, i w ogóle nie o to w tym chodzi.
Oddychając mówiąc czy drąc mordę o masońskich spiskach plujesz na lewo i prawo i jeżeli jesteś zakażony rozsiewasz wirusa.
A noszenie maski ogranicza to plucie do okolic zapijaczonej mordy, to jest naprawdę bardzo proste.
Wystarczy nie być debilem, umieć czytać ze zrozumieniem i wszystko staje się jasne
nie no cymbale, za dużo byłeś pukany pałką w ciemię bo ten komentarz był już tu pisany.
odniosę się do twoich wypocin, z których wynika, że ty i twój chłopak będąc na obiedzie rodzinnym u wujków plując o sukcesach lgbtdas też siedzicie w maseczce i wcinacie penisy ze smakiem.
poważniej, nie każda osoba jest zakażona, wszyscy są zakażeni bezobjawowo i nie każda osoba powinna mieć nakaz ,z dupy twojego chłopaka wyjęty, noszenia maseczki. bo nie i chuj, niech każdy decyduje za siebie - chcesz, nosisz, nie chcesz nie nosisz, "zarażasz" to siedzisz na chuju swojego chłopaka i se siedź
Część Polaków jest już tak ogłupiona, że entuzjastycznie przyklaskuje działaniom ministra Szumowskiego i rzuca się do gardła każdemu, kto go krytykuje. Oni wierzą, że minister broni ich przed śmiertelnym zagrożeniem, a maseczka to przejaw szacunku dla drugiego człowieka, bo „moja maska chroni ciebie, twoja maska chroni mnie”. Szanowni Państwo, to jest gówno prawda. Wirus jest tak maleńki, że bez problemów śmiga przez maseczkę w tę i z powrotem. Maseczka tak samo zatrzymuje wirusy, jak siatka ogrodowa komary.
Rządzący doskonale o tym wiedzą. Gdyby wierzyli w moc maseczek, to policja i sanepid szalałyby na wiecach wyborczych wlepiając na lewo i prawo mandaty za brak maseczek. Nic takiego nie miało miejsca. Premier Morawiecki (bez maseczki) radośnie obwieszczał, że nie ma się czego bać. Prezydent Duda (bez maseczki) radośnie ściskał się z uczestnikami wieców. Uczestnicy wieców (bez maseczek) kotłowali się w tłumie i było super. Jak to możliwe, że po tym eksperymencie nie ma tysięcy trupów zabitych przez śmiertelny koronawirus? Jak to możliwe, że w szpitalach nie leżą setki pacjentów pod respiratorami?
To zapraszam kurwa do szpitala pomagac chorym na covid , skoro to cos innego czy go nie ma to cie nie złapie
I wracaj do rodziny kzdeg dnia .
A do tego jelopa kory ma najwięcej piw... Bo nie każdy ma ciężkie objawy.... Dlatego nie ma zapchanego oiomu.
Kolejny to chuj w twoja dupe nadejdzie a nie druga fala.
Mam firme, pracuje tez w firmie o zasiegu globalnym, ktora biznes ma w kazdej branzy. I powiem ci, ze to pierdolenie o kryzysie to papka dla takich obszczymurow jak ty.
Przestan brac dopalacze i nie zajmuj sie tematami, ktore przerastaja twoje pojecie.
Nie chce mi sie rozpisywac i pokazywac twojego uposledzenia. Szkoda czasu.
BTW. Chyba tylko w Polsce ludziom tak odpierdala przez tego wirusa.
Po pierwsze nie znam typa więc mnie w to nie mieszaj cwelu.
Po drugie jeżeli nie jesteś w stanie zidentyfikować i odizolować zakażonych jedyną opcją powstrzymania rozprzestrzeniania się choroby jest przyjecie założenia że każdy może być zakażony, i podejmowanie działań jak by tak było.
Po trzecie możesz decydować tylko za siebie gdy twoje działania nie maja wpływu na innych ludzi.
Na przykład możesz się powiesić ( do czego cię zachęcam) ale nie możesz zapierdalać 200 km/h przez miasto
Możesz sobie usiąść na słoik i ścisnąć aż pęknie ale nie możesz masować sobie kutasa 10 letnim synem sąsiada a pewnie byś chciał.
Jak jesteś takim wolnym człowiekiem to się pierdolnij z mostu, masz takie prawo, skorzystaj z niego a nie przyczyniasz się do roznoszenia choroby.
...tak jak napisałem wcześniej, kto chce niech se nosi. a kto nosi jest chroniny przede mną - taka logika której nie zauważyłeś.
i do kurwy ciasnej nie mam objawów więc noś se maseczek trzydzieści sześć.
... o ile można było robić tak w marcu/kwietniu kiedy każdy był obsrany, teraz możesz se wytrzeć pupkę bo już wiesz że nie było czym (ja już śmigam z czystą)
Faktycznie nie ma sensu dalsza dyskusja.
"Mam firmę, pracuje też w firmie" zdecyduj się czy masz czy pracujesz. Twój poziom kultury i umiejętność prowadzenia dyskusji pokazują jaki z ciebie cwaniak. Zero argumentów, merytoryka zerowa, ubliżasz mi od obszczymurów nic sobą nie reprezentując. Gratulacje. Skoro masz taką ogromną wiedzę, i mam doczynienia z tak światłym i obytym w świecie człowiekiem to uświadom nas wszystkich jak to jest z tą pandemią. Pozdrawiam serdecznie, bo do twojego poziomu zniżać się nie zamierzam.