ponieważ nie można najeżdżać na policje, bo to jest przestępstwo, ale policja może zachowywać się nie fair wobec ludzi bo ma takie prawo, prawo wymierzenia sprawiedliwości, ha ha ha.
Przestańcie pierdolić, że HH w Polsce ogranicza się tylko do takich 'tworów' jak HG czy Firma. Moim zdaniem to jest gówno, które kaleczy wizerunek polskiego rapu, ale jest pełno innych wartościowych wykonawców, którzy nawijają na prawdę z sensem. Proszę też o nie wyjeżdżanie z tekstami, że jestem dresem, który pije piwko pod blokiem i słucha rapu, bo tak nie jest. Bardzo dobrze orientuję się w tym temacie, nie tylko z hh polskiego ale i zagranicznego (USA, Niemcy, Francja, Anglia). Nudne jest już te najeżdżanie i szufladkowanie rapu. Sam słucham go praktycznie non stop, ale wstyd jest mi za te całe CHWDP i JP.
Hahhaha- i wydało się, żeś z ławeczki- typowe gadanie, że policja zachowuje się nie fair wobec ludzi. A co mandacik za chlanie przed bloczkiem dostałeś? Albo coś podobnego?
wiesz mi ale policja czasem wykorzystuje ponad miare swoja "wladze"
Wiedziałem, że usłyszę żę hg to gówno, a Paktofonika i K44 są zajebiści a wszystko inne w około to gówno. A wiecie dlaczego tak mówicie ? Bo to jest tzw. wojna pokoleń. Magika pewnie słuchałeś jak byłeś młody, zapadało ci to w pamięć, spodobał ci się jego styl itp. Ale proszę nie wypowiadaj się na temat polskiego hh, bo wydaje ci się ze wszystko co innego niż tego co słuchałeś jest gównem.