Mnie w muzyce musi wzruszyć przede wszystkim linia melodyczna, wg. mnie tekst jest dodatkiem. Sklejanie bitów to żerowanie na pracy muzyków, którzy się namęczyli, by stworzyć arcydzieło. Nie da się tym odtworzyć prawdziwej magi instrumentu.
I zdaję sobie sprawę, że są utwory HH robione za pomocą instrumentów, takie dzieło już można nazwać pracą, bo ktoś już musiał w to włożyć trochę wysiłku.
Jak chce mądrych tekstów to się do dziadka zwracam bo człowiek z ulicy nie ma nic ciekawego do powiedzenia.
Już wiem czemu tego wieśniactwa bronicie- pewnie to wasi bratańcy z ławeczki przed blokiem. Ojej ale on jest "cool"- zaśpiewał "policyjne ścierwo"- mam wrażenie, że wszyscy polscy hh mają tak ubogie słownictwo, że tylko o policji mogą śpiewać i innych pierdołach. Już dzieci emo są mniej upośledzone. Widać, że większość takich gości na nic innego go w życiu nie było stać. Może jeszcze ideologie z tych durnych piosenek wyznajecie? Jeśli tak to jestem za tym, żeby was prewencyjnie zamknąć w jakimś gettcie.
Nie dość że jest wieśniacki to i jeszcze gówniany
kto sie wybiera na Senisphere? xD
DAGFEN, nie wypowiadaj się na temat muzyki której nie znasz. Tacy ludzie to mnie ogólnie wkurwiają!
@DAGFEN, Sam jesteś wieśniak...
Nie znasz się. Posłuchaj sobie Smarki Smarka czy też Słonia.
DAGFEN, wypierdalaj trolu.