Facet, laski nie walczą z kościołem tylko z decyzją PiSu - a to, że kościół pcha swoje łapy do polityki, to zmienia postać rzeczy
Polska w końcu musi przestać być krajem świeckim - kościół pełen pedofili nie będzie jeszcze zarządzał ciałami kobiet.
Maryjka też się puszczała
Niestety pożyteczni tylko dla władzy. I cieszą japy że robią coś dobrego, drą ryja, niszczą miasto (protestowali obok mnie i powybijane okna, wszedzie grafitti, zadeptane kwiaty)
Nie wiem jak wielkim lemmingiem trzeba być aby nie widzieć tego że są robieni w bambuko.
Facet, laski nie walczą z kościołem tylko z decyzją PiSu - a to, że kościół pcha swoje łapy do polityki, to zmienia postać rzeczy
Polska w końcu musi przestać być krajem świeckim - kościół pełen pedofili nie będzie jeszcze zarządzał ciałami kobiet.
Uuu cała Europa i reszta zachodniego świata wprowadza lockdowny po to żeby zaorać polską gospodarkę? Coś tak myślałem , że antycovidowcy i feministki to ten sam typ filozofów. Pokłócili się z logicznym myśleniem.
To co mysla w swoich glowach czestniczki protestow nie obchodzi absolutnie nikogo, a juz najmniej ich organizatorow. Nie komentuje sloganow wykrzykiwanych przez tlum, ktory nawet nie jest zgodny co do celu swoich dzialan. Kazdy protest wyglada tak samo: masz byc, dostaniesz transparenty do reki, czasem bilety, czasem cos wiecej, w zaleznosci ilu "spontanicznych idio..." uda sie ściągnąć.
W tym wypadku wszystko zostalo zorganizowane profesjonalnie. Temat protestu to zwykla podkladka, tak jak to mialo miejsce w usa.
Wiec facet, zacznij analizowac, albo rozkoszuj sie populistyczną papką
Nie od dziś wiadomo, że Sadistic już sie skończył. Nawet tutaj te kurestwo lewicowe zapuściło swoje szpony