Tak kurwa wyjść na ulicę ale nie wtedy kiedy każdy protest zostanie wykorzystani jako uspawiedliwienie nieudolności władzy w powstrzymaniu koronki.
Serio nie widzisz że decyzja TK wydana teraz to strategiczny ruch? że oni chcą tych protestów dlatego policja nic im nie robi?
Kurwa karakan gra a wy tańczycie jak wam zagra jednocześnie myślać że z nim walczycie.
Zaraz będzie wzrost do 30/40k dziennie i zwalą to na protesty, lockdown też zwalą na was. Aby walczyć trzeba myśleć a nie beczeć jak owca kiedy tylko masz okazje.
Ja właśnie skłaniam się ku drugiej stronie, że decyzja została wydana właśnie teraz, ponieważ myśleli że przez korone nikt nic z tym nie zrobi i będzie siedział na dupie i bał się wyjść. Zauważyłem, że niektórzy biorą Jarka za jakiegoś wybitnego stratega, którego każdy krok jest przemyślany i w ogóle to wszystko zaplanowana akcja jest juz z 2017 roku. Tyle że gdyby tak na prawde było, to nie sądzę żeby zchodzili do takich tanich zagrywek jak 500+ czy pompowanie milionów w propagadne. I może zrzucą potem wzrost zakażen na protesty, tylko kto im uwierzy? Myślisz ze dadzą jedną wiadomość w TVP i wszystko sie rozejdzie, każdy wezmie to do siebie, że to jego wina i usiądzie z uśmiechem na twarzy? No raczej nie, wszyscy co protestują widzą że to wina PiS-u. PiS jedzie w tej chwili na pochyłej w dół i nic tego nie zmieni, nawet wielkie strategie kaczora.
Oczywiście że mogę się mylić, ale wydaje mi się że dadzą radę to zwalić na protesty. A karakan to nie strateg, ale jestem pewien że wszystko co zrobi przechodzi przez grono doradców - tacy głupi nie są.
I tak, po wynikach wyborów jestem przekonany że wmówią narodowi co chcą.
Oczywiście że mogę się mylić, ale wydaje mi się że dadzą radę to zwalić na protesty. A karakan to nie strateg, ale jestem pewien że wszystko co zrobi przechodzi przez grono doradców - tacy głupi nie są.
I tak, po wynikach wyborów jestem przekonany że wmówią narodowi co chcą.
Ale tak jak mówię to tylko moje zdanie, tak samo słyszę od znajomych że mam się szykować na pobór w listopadzie - w co nie wierzę ale kto wie w tym cyrku.
Poczekamy to zobaczymy, dzis już 20k dopisali - obym się mylił, bo jesli mam racje to czekają nas bardzo ciekawe święta.
Facet, laski nie walczą z kościołem tylko z decyzją PiSu - a to, że kościół pcha swoje łapy do polityki, to zmienia postać rzeczy
Polska w końcu musi przestać być krajem świeckim - kościół pełen pedofili nie będzie jeszcze zarządzał ciałami kobiet.
Maryjka też się puszczała[/https://natemat.pl/85477,kim-sa-polscy-pedofile-okazuje-sie-ze-nie-ksiezmi-ani-nauczycielami
natemat.pl/85477,kim-sa-polscy-pedofile-okazuje-sie-ze-nie-ksiezmi-ani...
to jest black lifes matter w wersji polskiej, gdzie czarnych zastąpiono kobietami. świetny proletariat do walki z kościołem. a po co? a po to, by zburzyć etykę chrześcijańską która stanowi podstawę systemu prawnego.
typowa rewolucja komunistyczna jest typowa
już niemietcy kawalerzy w 39 wspierali protest kobiet nie uwierzysz
Facet, laski nie walczą z kościołem tylko z decyzją PiSu - a to, że kościół pcha swoje łapy do polityki, to zmienia postać rzeczy
Polska w końcu musi przestać być krajem świeckim - kościół pełen pedofili nie będzie jeszcze zarządzał ciałami kobiet.
Maryjka też się puszczała
Maryjka też się puszczała