już niemietcy kawalerzy w 39 wspierali protest kobiet nie uwierzysz
Ja pierdole, tyle lat mam uprawnienia elektroenergetyczne a dopiero teraz się dowiaduję że jestem członkiem organizacji faszystowskiej.
I te transformatory oznaczane symbolami SS
Typie, nie masz pojęcia co się dzieje na tych protestach. Dzisiaj np. w Krakowie z dziewczynami protestowali przedsiębiorcy, taksówkarze, restauratorzy i hotelarze ogólnie wkurwieni rządami PiSu. Dziewczyny to już temat poboczny - na ulicę wyszli ludzie, którzy są zwyczajnie wkurwieni - między innymi po ostatnim orędziu kaczora.
Przedsiębiorcy są wkurwieni bezsensownymi obostrzeniami, które są wprowadzane aby zaorać całkowicie polską gospodarkę i zasiać na niej zachodnie firmy. Baby były zapalnikiem, reszta dzieje się sama.
Ale lepiej siedzieć na dupie i "analizować" i pierdolić na innych, którzy próbują chociaż coś zmienić w tym kraju z dykty.
No i daliście się ponieść specjalnie wywołanemu strajkowi (bo chyba nie sądzisz że decyzja TK wydana akurat teraz nie jest przemyślamym ruchem prawda?) - gratuluje. Karakan siedzi i śmieje się z was głaszcząc kota. Potem na was bedą zwalone wzrosty zachorowań i na was zwalą lockdown Polski, jeszcze raz gratuluje owieczki.
beee owieczki beee powtarzamy za mną beee
Tacy ludzie mają swoją nazwę - pożyteczni idioci
Facet, laski nie walczą z kościołem tylko z decyzją PiSu - a to, że kościół pcha swoje łapy do polityki, to zmienia postać rzeczy
Polska w końcu musi przestać być krajem świeckim - kościół pełen pedofili nie będzie jeszcze zarządzał ciałami kobiet.
Maryjka też się puszczała
Facet, laski nie walczą z kościołem tylko z decyzją PiSu - a to, że kościół pcha swoje łapy do polityki, to zmienia postać rzeczy
Polska w końcu musi przestać być krajem świeckim - kościół pełen pedofili nie będzie jeszcze zarządzał ciałami kobiet.
Jak ktoś nie potrafi wspierać kobieta (matki, babki, siostry, swojej żony konkubiny czy kochanki) to ch** Ci w 4 litery
O kurwa, sadistic został przejęty przez pisiory. Ile razy pod postami było że rząd zły, że trzeba się zbuntować, wyjść na ulice żeby coś zmienić. Teraz gdy to się dzieje na waszych oczach, widzę masę komentarzy żeby jednak siedzieć na dupie, bo przecież z kaczorem i tak się nie wygra, ze strajk zły itd. Nieprawdopodobne, niektórym mocno chuj zmalał, jak już przyszedł czas na działanie.