Jak Ja nie lubię tych zidiociałych Wegan, Wegetarian, Freecośtamżrącychwyrzucone i reszty oderwanego od rzeczywistości pedalstwa. Za dużo pieniędzy plus słaba psychika i się w dupach poprzewracało. Powinni tym debilom dawać kuratora nadzorującego czy nie prześladują swoimi kretynizmami swoich dzieci.
Kiedyś gdzieś przeczytałem, że wegetarianizm to jest choroba psychiczna.
Idź potrenować na siłownię z dietą Wegetariańską, chcę widzieć efekty
eeee kurwa pierdolita 3 po 3.mieso to nie jedzenie tylko jebany uzupełniacz z którego wiekszość osób nie zdaje sobie sprawy że....organizm ludzki potrzezbuje wiecej energii żeby je strawić niż ono samo daje tej energi.....
Jestem wegetarianką. Nie będę bronić wegetarianizmu, bo to indywidualna sprawa każdej osoby , co ma na talerzu. Ja akurat jestem powodowana miłością do zwierząt. Ale powiem jedno. Jeśli myślicie że mięcho i wędliny, które jecie to w 100%-ach to zdrowe, prawdziwe mięso, to jesteście w błędzie. Dosyć dużym.
Tak jak z muzyką - nikomu nie wpierdalam się w gust muzyczny, tak przy jedzeniu nikomu nie wpierdalam się do talerza.
Więc przestańcie ludzi oceniać na podstawie tego, co jedzą. Bo akurat moi komputerowi napinacze założę się nieskromnie, że mam kondycję i siłę lepszą od niejednego z was
Chuj Cie obchodzi co inni ludzie jedzą