ahahhaahahahahaha specjaliści od sw hahahaha "siła idzie z całego ciała, dlatego ludzie odlatywali na 2 mmetry po uderzeniu żółtka", jesteście rzadcy jak gówno xD ja pierdole, wyjdzcie z domu na jakiś trening sztuk walki wy tępe barany sprzed komputera, nie wierze, że takie debile żyją na tym świecie
Ogolnie preferuje boks ale mma tez bardzo lubie i nie wydaje mi sie , ze jestem super zajebisty ja po prostu wiem , ze zamiast mozgu macie gowno z Toba wlacznieA najbardziej spinają dupska tępaki które oglądają mma i myślą, że są super zajebiści. IKS DE IKS DE
Bruce od podstaw stworzył sztukę/system walki. Ćwiczył więcej sportów niż większość ludzi jest w stanie wymienić(chociażby szermierkę aby poprawić pracę nóg, która u niego jest bardzo charakterystyczna), podczas kręcenia jednego z filmów doznał poważniejszej kontuzji i przez dłuższy czas nie mógł nawet wstać z łóżka. Więc co robił? Czytał dziesiątki książek o różnych systemach walki i robił notatki/rysunki, wprowadzał wszystko w życie. Był po prostu perfekcjonistą. Jak na swoją wagę potrafił podnosić dosyć ciężkie sztangi, był rozciągnięty tak jak goście od gimnastyki, był piekielnie szybki
Chętnie bym pooglądał (na hardzie bo to przeciez sadistic) jak ktoś tobą się tak nunczaku bawi ^^
Jakie znaczenie ma to ile sportow cwiczyl ten zoltek ?
Jestes glupi a Twoje argumenty czekogolwiek by mialy nie bronic sa po prostu glupie
chyba dalej do was zjeby nie dotarło. reklama nakręcona dla nokii, przez JWT Shanghai/Beijing. swoją drogą nagrodzona czym chwali się prducent jwt.com/en/work/china/beijing/brucelee-pingpong/play-video
nakręcona 35 lat po śmierci Bruce'a. do wszystkich niezdrowych entuzjastów, tak na prawdę chcielibyście dać mu dupy, wiemy to..
Gówno mnie obchodzi przekaz wy tepe barany to jest sadol . Piotr Bland cos tam od tego jestes "zwycienzcom" tez ma dobry jakby nie patrzac dobry przekaz a macie z niego beke . Takich zoltkow jak brucek to by nalapal jak mrowek . On po prostu byl tym pierwszym na ekranie a wy sie trzepiecie do niego jak do bozka. Religia jako taka tez ma dobry przekaz a jednak robi wam wode z mozgu ? bo jestescie kretynami bez samodzielnego myslenia . Nic nie sprawdzicie tylko bierzecie za pewnik jakiegos kitajca co to sie nunczako bawi Pozdrawiam :*
Septiq a powiedz mi w czym jest problem popchnac kogos by sie cofnal kilka m.? Owszem ci ludzie tylko sa popychani, a to przez to ze sa trafiani precyzyjnie w splot sloneczny... Gdyby ten cios wlecial w brzuch, gosc co najwyzej by sie zgial. To nie zadna magia a wiedza o anatomii czlowieka...
Gówno mnie obchodzi przekaz wy tepe barany to jest sadol . Piotr Bland cos tam od tego jestes "zwycienzcom" tez ma dobry jakby nie patrzac dobry przekaz a macie z niego beke . Takich zoltkow jak brucek to by nalapal jak mrowek . On po prostu byl tym pierwszym na ekranie a wy sie trzepiecie do niego jak do bozka. Religia jako taka tez ma dobry przekaz a jednak robi wam wode z mozgu ? bo jestescie kretynami bez samodzielnego myslenia . Nic nie sprawdzicie tylko bierzecie za pewnik jakiegos kitajca co to sie nunczako bawi Pozdrawiam :*