Co za pojebany policjant , Jakby mi tak psa zajebał to bym go z sądu nie wyciągnął. Pies jest na podwórku, nie na ulicy, Jakby policjant zobaczył 1 film na national Geographic to by wiedział że pies sie bał i szczekał bo bronił terytorium, ale jak szedł do niego z pałką to przecież uciekł. Jak sam zaczął spierdalac to pies podszedł i dalej stał a ten go zastrzelił. idiota, jak tacy 'myślący' są policjanci to uważajcie bo jeszcze do was strzeli jak się za szybko wyciągniecie dowód z portfela.
Najlepiej Zajebać bo przecież tak najłatwiej jebana Policjant aby mógł zadzwonić do schroniska albo specjalnych służb , jebana pała i jebana wiara na sadisticu która popiera ten czyn huj wam w dupę możecie mnie zhejtować wali mnie to, wy małe internetowe cipki , intelgienci jebani , wszystko wiedzący . Tylko nie którzy na tym sadisticu mają coś w głowie reszta to jebane szczekaczki internetowe znaleźli się kurwa ! pod każdym temat wielcy znawcy bu ha ha
Policjant nie mógł:
- użyć gazu pieprzowego, bo nie zawsze jest skuteczny i nie spowoduje obezwładnienia psa
Już wysrałeś cały żar? Boli dupa?
Jaki żar Chłoptasiu jaki żar ? , udajesz kogoś w internecie kim w życiu nie jesteś , rozumiesz . Kim jesteś ekspertem od spraw kiedy może Policjant strzelać ?? Oto mi chodzi i to mnie denerwuję najbardziej, huj już z tym Policjantem i z tym psem ale chodzi mi o takich typów jak ty . Cały sadistic jest zajebany wami i to najbardziej wkurwia nie tylko mnie , wchodzę tutaj bo jest jeszcze w miarę normalnie ale zaraz się zrobi to samo co jest na kwejku , wiocha , itp choć tam nie wchodzę domyślam się jakiego pokroju tam są ludzie . Wkurwia mnie to że takim ludziom dają piwa i komentarz jakiegoś pseudointeligenta znajduje się pod postem i przeważnie jest chujowy i skłóca ludzi tutaj , ponieważ sztuką jest pisać tak aby myśleć o innych nie o swojej dupie tylko i krytykować z wyboru każdego !!! Szacunek do każdego wiadomo to ma być czarny humor ale nie róbcie tutaj syfu i nie wywyższajcie się ! Zauważyłem też że cześć osób na sadisicu jest sympatykami Policji i to przesadnie jak wam się podoba tak super Policja to wchodźcie gdzieś indziej to nie jest strona poświęcona lizodupom Policyjnym . Są odpowiednie od tego strony . Mam jeszcze przypuszczenia że siedzi też tu banda trolli na sadisticu która specjalnie podsyca nienawiść , krytykę i inne kurewstwa pomiędzy zarejestrowanymi osobami , aby robić wyłącznie tutaj zamieszanie !!!!!
Jaki żar Chłoptasiu jaki żar ? , udajesz kogoś w internecie kim w życiu nie jesteś , rozumiesz . Kim jesteś ekspertem od spraw kiedy może Policjant strzelać ?? Oto mi chodzi i to mnie denerwuję najbardziej, huj już z tym Policjantem i z tym psem ale chodzi mi o takich typów jak ty . Cały sadistic jest zajebany wami i to najbardziej wkurwia nie tylko mnie , wchodzę tutaj bo jest jeszcze w miarę normalnie ale zaraz się zrobi to samo co jest na kwejku , wiocha , itp choć tam nie wchodzę domyślam się jakiego pokroju tam są ludzie . Wkurwia mnie to że takim ludziom dają piwa i komentarz jakiegoś pseudointeligenta znajduje się pod postem i przeważnie jest chujowy i skłóca ludzi tutaj , ponieważ sztuką jest pisać tak aby myśleć o innych nie o swojej dupie tylko i krytykować z wyboru każdego !!! Szacunek do każdego wiadomo to ma być czarny humor ale nie róbcie tutaj syfu i nie wywyższajcie się ! Zauważyłem też że cześć osób na sadisicu jest sympatykami Policji i to przesadnie jak wam się podoba tak super Policja to wchodźcie gdzieś indziej to nie jest strona poświęcona lizodupom Policyjnym . Są odpowiednie od tego strony . Mam jeszcze przypuszczenia że siedzi też tu banda trolli na sadisticu która specjalnie podsyca nienawiść , krytykę i inne kurewstwa pomiędzy zarejestrowanymi osobami , aby robić wyłącznie tutaj zamieszanie !!!!!
Wróć już z łaski swojej do mamy pod kołderkę. Widziałeś która godzina?
Taki stary i nie wie, że przed znakiem interpunkcyjnym nie daje się spacji ^^. Przedstawiciel tych co to idą na studia (c)humanistyczne, by stać się kimś i mieć zagwarantowaną pracę na przyszłość!
BTW. Obyś spotkał taką nakoksaną, wkurwioną bestie, "mysia pysia", co by Ci nogę przy samej szyi upierdoliła, a ty byś nie mógł się nawet bronić.
Nie czytam tego, to jest tak niepoprawne językowo, że mój wewnętrzny gramatyczny nazista siedzi i płacze. Napisałabym ci, byś wypierdalał do książek, ale dostanę ostrzeżenie, więc napiszę: oddal się w pośpiechu. Ale już.