spear britney, miałam rację - z tobą nie warto wymieniać słów. Nie dość, że jesteś po prostu głupi, nie dość, że jesteś fanatykiem, to jeszcze wymyślasz sobie FAKTY na poczekaniu - zwisa ci to, jak jest... Mogłabym ci teraz podać numer do pewnego wysokiego wojskowego od spraw logistyki, ale doskonale sobie zdaje sobie sprawę z faktu, że przegadałbyś go. Niech ci będzie więc głąbie jedynie wiadome, że Rosja nie najedzie na Polskę - jest to zwyczajnie niemożliwe. Myślę, że nasza 'dyskusja' jest skończona.
Twój podziw dla barbarzyństwa ukraińskich rezunów wywołuje jednak we mnie uczucie współczucia do Ciebie.
spear britney, ale pierdolisz kolego . Chciałam ci już odpowiedzieć, chciałam, byś chociaż na chwile wszedł w posiadanie faktów, które mi są dostępne na co dzień. Lecz po chwili sobie uprzytomniłam, że to nie ma sensu - że każdy na forum jest posiadaczem prawdy, którą za wszelką cenę chce przeforsować. I nawet gmin, którego w świecie nie było i świata nie widział, może publicznie rozpowszechniać tezy, będące owocem jedynie jego przekonań, "poglądów", a nie studiów nad danym tematem.
Pisz sobie co chcesz, śmieszku, jednak miej w świadomości fakt, że do mędrca ci dużo brakuje. Aura zgromadzenia rzeszy idiotów w tym miejscu jedynie chroni cię przed śmiechem - nie wyróżniasz się zbytnio.