\ Medycyna doskonale wie że do trzeciego roku życia nie powinno się szczepić dzieci wcale. Dlaczego dzisiaj pod rygorem kar administracyjnych szczepi się dzieci już w pierwszej dobie?
Ospa, odra, świnka, różyczka, pomimo szczepień przeszedłem te wszystkie choroby i jakoś żyję. ?
O szczepionkach nie ma ani słowa w biblii, są więc niezgodne z wolą boską.
3. pełna odpowiedzialność finansowa za powikłania (ale przecież ich nie ma więc po kłopocie)
Ale mnie śmieszą ci eksperci bez szkoły średfniej bo nie dam wiary że ktoś po szko9le średniej nie wie ze wirusy mutuja i szczepionki są nieskuteczne :0 a dzieci zawsze choruja te szczepione i te nieszczepione , gdyby szczepionki były takie magiczne jak ciemnota z sadistika sobie marzy to nie było by chorób . a gdzie szczepionka na katar ?
która została zniszczona za ujawnienie kilku, mówiąc delikatnie, niewygodnych faktów na temat związku szczepionek z wieloma chorobami. Można posłuchać wielu wywiadów z tą panią na yt.
Medycyna doskonale wie że do trzeciego roku życia nie powinno się szczepić dzieci wcale. Dlaczego dzisiaj pod rygorem kar administracyjnych szczepi się dzieci już w pierwszej dobie?
A to już kurwa pozostawię bez komentarza... bo ręce opadają i nie wiem co odpowiedzieć.Najlepszą reklamą dla nieobowiązkowych szczepionek są sami lekarze i ich zachowanie - 96% dzieci lekarzy jest niezaszczepionych
Ospa, odra, świnka, różyczka, pomimo szczepień przeszedłem te wszystkie choroby i jakoś żyję.
Problem w tym że dzisiaj szczepi się dzieci kilkoma szczepionkami na raz i zbyt wcześnie.
Medycyna doskonale wie że do trzeciego roku życia nie powinno się szczepić dzieci wcale. Dlaczego dzisiaj pod rygorem kar administracyjnych szczepi się dzieci już w pierwszej dobie?