DonGotti napisał/a:
Uswiadomie tych debili I powiem za dzisiaj taki wyglad mozna osiagnac na odzywkach proteinowych I dobrej diecie. Sam ma cyklu 1,5m zjadlem coz ze 4kg razem z kreatyna i glutamine, efekt , z 94do 99kg w miesiac. Sam bylem zaskocczony.
BAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. IHAHHAEHRHEHEHEHEH. HUEHUEHUEHUE.
Weź idz w chuj. Na odżywkach to ja robię 1.5kg w miesiąc jak jest dobrze przy treningach do wyrzygania. Tego, co osiągnął ten koleś, nie zrobisz bez hormonów i innego ścierwa.
Typek, moim zdaniem, przegiął pałę gdzieś koło 18tki. Trzeba było przestać opierdalać ruską metę i po prostu trzymać fason, bo wyglądał całkiem spoko. Potem coraz bardziej przypominał skrzyżowanie płaszczki z kebabem. Dlatego siłownia jest taka groźna. Trzeba założyć sobie jakąś masę i do niej cisnąć i nie przeginać potem z podnoszeniem poprzeczki. Sam ważyłem niecałe 60kg, zamierzałem dobić do 75. Dzisiaj ważę 74 i wiem, że będę cisnął do 80-85. ciekawe, co tam mi się ubzdura... Może sam zacznę cisnąć do 100.
Jedno jest pewne. Nigdy nie wezmę żadnych wspomagaczy poza podstawowymi, legalnymi odżywkami i suplementami. Sama kreatyna daje dostatecznego kopa.