Rosja ma zawsze swoje 5 minut ; D Chiny i tak trzymają sztamę z Rosja , Ukraina, i Białorusią + trzymają USA za jaja(aka dług publiczny): ]
@kmd ja tylko zwracam uwagę na to że kurwin juz dluzej jest w polityce, ma poparcie, podobno jest tyle prawicy a dalej nie jest w sejmie. To wcale nie jest dziwne ? Chcesz mi to wytłumaczyć ? : ]
@sidian jestes okropny. Dla mnie dalej za wczesnie w weekend na taka ekonomie. Ale co jakby wymienili za jednym razem 100% ?
Nie wywołało by to kryzysu w USA ?
@sidian
Polecę klasykiem: demokracja to chory system, bo menel spod sklepu ma taką siłę głosu, co profesor uniwersytetu. A jeśli chodzi o kobiety, to Mikke wcale nie chce ich zamknąć w kuchni, jest po prostu przeciwny ruchom feministycznym i pierdoleniu o równouprawnieniu. Niestety, ale kobieta i mężczyzna różnią się od siebie. Kobieta nie będzie w stanie napierdalać kilofem w węgiel, facet bardziej. Cholera... Cóż ja wygaduję! Przecież feministki chcą równouprawnienia w pracach biurooooowych, tylko biurowych, urzędniczych. Dla nich praca fizyczna nie istnieje.
Sidian, albo brak Ci umiejętności logicznego myślenia, albo za wolno jarzysz to, o czym mówi Mikke.
Nie wiem, czy gimbaza jara się Korwiniem, czy nie. Ale jeśli tak, to dobrze. Coś zaczyna się dziać. PRAWDZIWA, podkreślam PRAWDZIWA prawica (czyli wolny rynek, republika itp, a nie prawica, bo za Kościołem!) zaczyna istnieć w tym kraju, potwierdzają to najnowsze sondaże. A jak tak bardzo Was gryzie nazwisko Korwina, to polecam Misesa, Hayka, Regana. Mikke nie wymyślił prawicy, matołki.
Pozdrawiam.