Robil ktos z was dziare w Zielonej Górze ?
Ewentualnie w Wa-wie, z kumplem robilismy w Art-line w Rybniku napewno ktos kojarzy ale teraz mamy zamiar gdzies indziej. Poszukalismy w necie i znalezlismy w sumie 3 studia warte uwagi, własnie w Wa-wie, Zielonej Górze i Rybniku, Podobno najlepsi w Polsce w zaleznosci co chce sie zrobic. Wiec moze ktos przyblizy cos na ich temat, czy drogo sie cenią, czy długo trzeba czekac na termin itd.
Zeby nie bylo to ja mam na wewnetrzej stronie bicepsa "Odi Vos" znaczenia sami sobie poszukajcie
Ja robiłem w Zielonej
A jaki salon w ZG Cię interesuje ??
Rybnik- Tofi i Enzo, moi znajomi są obdziarani u chłopaków- piękna, profesjonalna robota, tylko do Tofika już są zapisy na grudzień 2011. photoblog.pl/tofitattoo/45263235/zarkon.html za tę łapkę i projekt wziął 1800zł- po znajomości. Sama jestem w trakcie załatwiania sobie terminu u Enza.
Mam nowe wiadomości co do Tofika, już skończył zapisy na grudzień 2012. Ja z kolei pod koniec sierpnia zagoszczę w Rybniku. : )
nawet nie po znajomości jest szybko ale studio czy osoba nazwiskiem pryka? ja jakoś zadowolona nie wyszłam z salonu bo tatuator wszystkie moje zalecenia pomieszał