"obrońcy dam się kurwa znaleźli
jak zasłużyła to trzeba lać w pysk głupią szmatę "
Dzieci też bijesz "Skurwysy", damski bokserze, skurwysynu?
Gratulacje!
Jestes przehiroł!!! (w swojej wsi)
obrońcy dam się kurwa znaleźli
jak zasłużyła to trzeba lać w pysk głupią szmatę
"obrońcy dam się kurwa znaleźli
jak zasłużyła to trzeba lać w pysk głupią szmatę "
Dzieci też bijesz "Skurwysy", damski bokserze, skurwysynu?
Gratulacje!
Jestes przehiroł!!! (w swojej wsi)
Jak tak czytam wasze wypowiedzi na temat traktowania kobiet, to wydaje mi się, że wielu z was w pewnych kwestiach życiowych bardzo inspiruje się Koranem. Gratulacje, z takimi poglądami jesteście coraz bliżej naszych ciapatych przyjaciół
Nieważne, czy kobieta jest damą, czy przygłupią kurwą - żadna nie zasługuje na to, żeby podnosić na nią rękę (nie mówię o osobach w BDSM'owych klimatach ). Są inne, mądrzejsze sposoby okazania dezaprobaty dla idiotyzmu, głupoty czy innych nieodpowiednich zachowań. Jak się coś w babie nie podoba, to olać, kazać wypieprzać ze swojego życia, zapomnieć i znaleźć inną, a nie "wychowywać" ciężką ręką.
Frajerzy.
Jak tak czytam wasze wypowiedzi na temat traktowania kobiet, to wydaje mi się, że wielu z was w pewnych kwestiach życiowych bardzo inspiruje się Koranem. Gratulacje, z takimi poglądami jesteście coraz bliżej naszych ciapatych przyjaciół
Nieważne, czy kobieta jest damą, czy przygłupią kurwą - żadna nie zasługuje na to, żeby podnosić na nią rękę
Nieważne, czy kobieta jest damą, czy przygłupią kurwą - żadna nie zasługuje na to, żeby podnosić na nią rękę (nie mówię o osobach w BDSM'owych klimatach ). Są inne, mądrzejsze sposoby okazania dezaprobaty dla idiotyzmu, głupoty czy innych nieodpowiednich zachowań. Jak się coś w babie nie podoba, to olać, kazać wypieprzać ze swojego życia, zapomnieć i znaleźć inną, a nie "wychowywać" ciężką ręką.
Frajerzy.
Nieważne, czy kobieta jest damą, czy przygłupią kurwą - żadna nie zasługuje na to, żeby podnosić na nią rękę (nie mówię o osobach w BDSM'owych klimatach ).