Wysłany:
2013-01-25, 22:11
, ID:
1787137
7
Zgłoś
Ludzie, jak czytam te wszystkie komentarze na temat homoseksualizmu to po prostu mi się odechciewa żyć.
Podajcie mi jeden argument, który udowodni, że pary tej samej płci źle wpływają na was LOL
SERIO? CO WAM KURWA PRZESZKADZA, ŻE GDZIEŚ OBOK WAS ŻYJE KOLEŚ Z KOLESIEM? Ich gówno obchodzi co wy robicie w swoim domu. Dlaczego więc wy się tym interesujecie?
Mówicie, że to źle wpłynie na psychike waszych dzieci, hmm co wpłynie źle na psychike waszych dzieci, to że książka im wytlumaczyła skąd się biorą dzieci u par homoseksualnych? I, że niby takie dziecko bedzie chciało być gejem albo lesbą? Hahahahha po prostu nie przeczytałem większej głupoty.
Jak ktoś jest gejem to znaczy, że się taki urodził. Według tego co mówicie nikt nie chciałby być jebany w dupe przez faceta. Oczywiście, nikt oprócz gejów. Chodzi mi o to, że jeśli ktoś nie jest gejem to nim kurwa nie zostanie z dnia na dzień bo przczytał kurwa jeden pierdolony artykuł w jakiejś książce -.-''.
Wiedzieliście, że homoseksualizm to nie tylko sex? Tacy ludzie mają rowniez uczucia i naprawde się kochaja a w wiekszosci przypadków miłość lesbijska i gejowska jest dużo mocniejsza niż heteroseksualna. Wystarczy obejrzeć kilka gejowskich lub lebisjkich (mimo, że wielu z was to będzie obrzydzać polecam obejrzeć 2 facetów, myślę, że to kwestia przyzwyczajenia (tak jak z oglądaniem gówna na hardzie, dawniej sie nie dało, teraz to coś normalnego xD) ale to widać, ze miedzy dwoma kobietami jest wiecej pasji niż miedzy kobietą i meżczyzną.. Zresztą to nie moje wymyślenia ale tak jest naprawde.
Związki partnerskie, w ogole nie rozumiem osób które są przeciwne temu. Kurwa to nie jest tyko dla gejów i lesbijek ale też pomoże kurwa kobiecie + mężczyźnie, no ale kurwa po co, przecież nie możemy pozwolić pedałom, żeby mieli wieksze prawa niż ja mam ! LOL Dawanie komuś takich samych praw Ty masz to nie jest wywyższanie..
A zreszta i tak gówno da moje pisanie wiec.. pozdro.