Homoseksualizm to zaburzenie jak wiele innych (jąkanie, nerwica, otyłość, nadpobudliwość itp.). Nie mam nic do ludzi, którzy mają takie zaburzenia i ich nie leczą (oczywiście pederastów pomijam bo to coś więcej niż zaburzenie). Tylko nie rozumiem czemu nasze dzieci mają być uczone, że to jest norma i nie ma w tym nic złego.
Junia jełropejska nie od dziś ani nie od wczoraj próbuje układać naturę na swój sposób. Jednym słowem banda debili. Normalnie miałbym taką bandę debili gdzieś bo debile byli, są i zawsze będą, tylko, że ostatecznie to ja płacę za ich popierdolone pomysły. Jak dla mnie normalna rodzina, która wychowa normalne dziecko, to ojciec i matka. Ale najwyraźniej junia wie lepiej, i dwóch panów też dobrze wychowa dziecko. Co z tego, że mleko będzie pochodziło z proszku (albo gorzej - z fiuta). Co z tego, że chłopak wychowywany przez dwie matki stanie się kolejną ciotą bo nie zazna w życiu męskich zajęć jak łowienie ryb, naprawa samochody, czy chociażby nauka jazdy nim.
Bycia gejem się nie wybiera i nie leczy...
a UE to najlepsze co mogło Ci się przytrafić, możesz np jechać do Norwegii i pogadać z Breivikiem...