Dżamal napisał/a:
Ja pierdolę, mechanicy z sadistica... Na ulicy leży wałek z trybami z skrzyni biegów, a dla nich to wał korbowy... A jeszcze kurwa innych poprawiają... @borisklinga, to nie jest golf z fwd...
Poluzuj szelki. Niewątpliwie jebnąłem babola, bo faktycznie rozleciała się skrzynia biegów - widzę to teraz, jak obejrzałem filmik ponownie, na trzeźwo. Wczoraj jak go wstawiałem, będąc po kilku browarach, po prostu napisałem to, co mi przyszło pierwsze do głowy, bez większego zagłębiania się. Jednak ten największy element, który mi się skojarzył z wałem korbowym, to w rzeczywistości wałek główny skrzyni biegów.
@borisklinga - w skrzyni biegów ciężarówki takich gabarytów, może być sporo ponad 10l oleju. Ale dzięki za wsparcie.
Dżamal napisał/a:
...EDIT:
I co kurwa znaczy tag "ma3" Jak już to "маз".
Gówno. Chyba cię popierdoliło jak myślisz, że ktoś będzie w wyszukiwarce wpisywał cyrylicę. Już to widzę, jak ktoś przełącza sobie układ klawiatury na rosyjski i klepie cyrylicą. Uwierz mi, że mnóstwo osób pisze w ten sposób jak to zrobiłem. Osobiście spotkałem się z tym, że piszą tak nawet goście zza wschodniej granicy, mając do dyspozycji polski układ klawiatury. Jeżeli ty nie wiesz o co chodzi, to twój problem.