I czemu teraz żaden chuj nie doda gifa "witamy na śląsku"? Najeżdżacie na Śląsk, na górników, a prawda jest taka żebyście ani szychty na dole nie wytrzymali pierdolone gorole.
ciekawy filmik fajne sie patrzy jak górnicy mogą wyprostowani chodzić na ścianie nawet nie muszą sie garbić są takie ściany w których trzeba sie czołgać są identyczne lecz strasznie niskie i nie da sie tam garbić ja jestem elektrykiem na kopalni i mam torbę z narzędziami która waży około 15 kg i czasem muszę na ścianie iści kładę sie na ziemi i czołgam jak w wojsku jakieś 500m do połowy ściany i potem z powrotem do tego aparat ucieczkowy KA-60. woda w butelce tak chujowej butelce że bardziej nisz na swoje życie uważam żeby ta kurwa mi nie pękła bo bez wody to tragedia jest. nie mówię już jak ciepło i jak oszukują z tlenem sie dziwne rzeczy dzieją jak troche tlenu zabraknie. ta kultura na filmiku jest FAKE jak nie wiem
Co Ty myślisz, że tylko górnicy mają ciężką pracę? Pamiętam jak zaczynałem rozkręcać firmę i jeszcze sam spawałem. Leżałem w jebanej aluminiowej puszcze i spawałem od środka i tak też ładne parę godzin i puszek też trochę do pospawania. Jak z tego szajsu wylazłem to jak najebany, zegar podwójnie widziałem. I pewnie, wielu, wielu ludzi ma podobne wrażenia wynoszone ze swojej pracy, a kopalnie to na obrazkach widzieli. O dysproporcji wynagrodzeń, ludzi, którzy zarabiają pieniądze i są dotowani w pracy przez państwo nie wspominam.
Moj dziadek byl ratownikiem gorniczym. Prosze nie pisz kurwa pierdolek. Wiem cos o tym.