dEstabil_ napisał/a:
Wypierdalaj z takimi wstawkami
Wypierdalaj to sobie możesz mówić do swojej starej jak Ci grzyweczkę rano poprawia przed wyjściem do szkoly. Nie podoba się to scrolluj dalej gówniaku.
A co do wcześniejszych pytań to żadnego dyskomfortu nie nam. Nornalnie gram w piłkę i biegam. Jedynie z dupeczkami trochę przypał i trzeba rozpoznać wcześniej nieco dogłębnie osobę czy nie jest jakaś zjebana.
Pływać nigdy nie próbowałem bo trochę jednak opór mam przed pokazywaniem się z tym ale patrząc ile jest komentarzy apropos właśnie pływania to jestem gotów spróbować. A może się okaże że pomoże mi to zyskać te dziesiąte sekundy na zawodach w pływaniu.
Tak ogólnie to dodałem to z ciekawości co powiecie bo w sumie nie dziele się za dużo z tym z innymi.
Więc dzięki za pytania i rzeczowe komentarze a padalców takich jak ten komentarz na który odpisuje chciałbym uświadomić że nie miałem wyboru jak się urodzę i oni też nie mieli więc niech się cieszą ze są zdrowi bo mogło to też ich spotkać a wtedy skamlali by jak ostatnie pizdy nad nad swoim losem.