Jaki tuman, blady, zęby w rozsypce...jedyne ruchanie jakie zalicza to kurwy na trasie albo spasiona żonka która czeka w domu w międzyczasie grzejąc łoże innym lamusom. Czemu zawsze największe przegrywy gadają o kasie i ruchaniu? Chlanie to by się zgadzało i po gościu widać że to jedyny sport jaki uprawia. Aha i tak przy okazji wesołych świąt XDXD Milutko musi być w wigilię.
Flaszką bimbru i rajtuzami, które będą drzeć zębami a potem sobie je do dupy ładować.
Ale taki pedalski tandem mogł by mieć plusy bo… Może jak by mieli dwie kierownice i obaj sterowali, to może by się nauczyli nie wymuszać i zajeżdżać drogi. Co dwie TIRo ameby to nie jedna.
starej pierogi lepić pomóż głąbie a nie tu tiktokujesz
serio? gość życzy wesołych świąt, a Toboe żal dupe ściska bo nie ruchasz
Pierdoli, woli kupić w biedrze na zjeździe do bazy.
Serio? Nawet ruchanie się w końcu znudzi, tobie żal dupę ściska bo też nie ruchasz, a jak ruchasz to za mało bo ci dziunia dawkuje wolę ponapierdalać z kumplami w nocy przy piwku - jak dorośniesz i ci wacek obrośnie mchem to zrozumiesz.
Tirowiec samotnik ok ale jak masz żonę i dwoje dzieci to siedź z nimi, dzieci potrzebują ojca a nie wujka który wpada na weekend i przywozi prezenty, chuj z tego że zarabiasz dobrze jak nie uczestniczysz w ich wychowaniu, nie odrabiasz z nimi lekcji, nie kładziesz ich spać, wszystko musi ogarnąć twoja żona, która często przez to płacze bo nie ma już sił, dzieci zapamiętają ciebie jako gościa który wpada poudaje ojca i po 40 godzinach znów znika na pięć dni albo więcej, przemyśl to tirowcu tatusiu weekendowy.
Nie chcemy tego tutaj. Wszystko, co ma logo pizdoka jebie chujem i z automatu jest pedalskie.
Facet po instalacji Tik Toka:
A bebzuny żonci i dzieciaków się same w magiczny sposób wypełnią? Rachunki się same opłacą, kredyt na dom/mieszkanie sam się spłaci? Już widzę, jak ci pracujący po 8/10h dziennie wychodzący wczesnym rankiem i wracający późnym wieczorem, z jakim entuzjazmem i uśmiechem na twarzy zajmują się dziećmi po pracy. Wpadasz wyjebany po robocie, obiad, oglądając jednym okiem TV/Netflixa, prysznic i spać. I tak do usranej śmierci. Teraz dzieciaki chowa tablet i internet. Dziećmi po pracy to się bohaterowie Klanu, M jak miłość, rodzinki.pl zajmują, gdzie banany zarabiające 20k PLN/msc kilka razy do roku sobie z żoną i dziećmi na Barbadosy latają.
Nigdy nie instalowałem tiktoka, a mimo to wiem że facet potrafi zrobić drugiemu nieziemskiego loda.
No ja wiedziałem że po gejach może jechać tylko taki jebany FRAJER jak Ty. To że jesteś życiową pizdą i niedorajdą która w życiu do niczego nie doszła i nie potrafi zarabiać tak jak opisani w ostatniej linijce Twoich żali HEROSI to TWÓJ problem. Na pewno nie masz się czym chwalić. Jak Cię nie stać na rodzinę, utrzymanie dzieci i zapewnienie im bytu to po chuj ją zakładasz, pizdeuszu? Żeby ciągnąć pińcet plusy od reszty tyrającego uczciwie społeczeństwa? Tępy chuju nie powinieneś mieć dzieci ani żony...i chuj Ci w oko, tatusiu łikendowy.
Tiry to jest pomysł na życie dla ludzi którzy nie potrafią nic, nie skończylo żadnej szkoly i mają problem z alkoholem.
Taki facet intelektualnie z trudem ogarnia kręcenie kołem. Tir to jest wszystko co może w życiu robić.