Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
to jest akurat najmniejszy powód... Padliono-wpierdalaczu* z trzydniową zgnilizną w kichach smacznego
Pierdolicie głupoty. Klatka z tygrysami? Przecież człowiek to nie tygrys. Z natury jest roślinożerny, bo niby z jakiego powodu jako jedyne ze zwierząt, żeby jeść mięso musi je gotować? Wegetarianizm jest zdrowszy, jedzenie jest smaczniejsze i dużo lepiej wpływa na środowisko. Jak checie żyć w gnoju to róbcie co chcecie, ale oczernianie ludzi, za to że mają inne poglądy(nie takie jak ogó) to są głupsi i gorsi.
Z natury jest roślinożerny
bo niby z jakiego powodu jako jedyne ze zwierząt, żeby jeść mięso musi je gotować?
Tyle, że człowiek nie trawi celulozy, białka zwierzęcego zastąpić nie może ale tak, jest zdrowszy bo tak, a homoseksualizm to bardziej naturalna orientacja od heteroseksualizmu.... Jak ja nie znoszę takiego pierdolenia ludzi "nowoczesnych i tolerancyjnych" co gardzą wszystkim co nie pasuje do ich chorego światopoglądu i jeszcze sobie debilne teorie tworzą.Wegetarianizm jest zdrowszy
Kwestia gustu, ja tam zostanę przy swojej świeżutkiej kiełbasie uwędzonej 2 dni temu.jedzenie jest smaczniejsze
Taaa..... pewnie. Pierdolenie 3 po 3. Pojedź na wieś i zobacz jak przebiega proces produkcyjny tych kiełków.dużo lepiej wpływa na środowisko.
Z gnoju to są myte warzywa przed dalszą obróbką, albo i nie. Zależy co z tego ma powstać. Skąd wiem? Bo jestem rolnikiem. A prawda jest taka, że rośliny dają niewiele energii i jak ktoś pracuje fizycznie i to ciężko to prędzej się zajebie niż na kiełkach wyżyje. Może nie zauważyłeś małej prawidłowości, ale im cięży klimat tym więcej mięsa w diecie.Jak checie żyć w gnoju to róbcie co chcecie
- o wielki Hipokryto, a co teraz sam robisz?ale oczernianie ludzi, za to że mają inne poglądy
A możesz to dla odmiany napisać z jakąś poprawnością gramatyczną? Bo nie do końca wiem co chciałeś nam przekazać. Czy to ludzie jedzący zarówno rośliny i mięso są głupsi i gorsi czy ci co się do roślin ograniczają.za to że mają inne poglądy(nie takie jak ogó) to są głupsi i gorsi.