I powiedzcie mi, że to są tacy sami ludzie jak my. Niechaj ktoś się tutaj zacznie produkować, przedstawi badania naukowe, o ile takowe w ogóle istnieją... Kogo my oszukujemy, jeśli nie sami siebie. Dość dużo widziałem aby mieć w tej kwestii dość jednoznaczny pogląd...
I powiedzcie mi, że to są tacy sami ludzie jak my. Niechaj ktoś się tutaj zacznie produkować, przedstawi badania naukowe, o ile takowe w ogóle istnieją... Kogo my oszukujemy, jeśli nie sami siebie. Dość dużo widziałem aby mieć w tej kwestii dość jednoznaczny pogląd...
To patrz na sebixów. Jeśli już, można powiedzieć że Seba i Jamal nie są takimi samymi ludźmi jak my, ale siebie nawzajem są warci. Granica nie leży po kolorze skóry, zjebanie jest kulturowe a nie rasowe.I powiedzcie mi, że to są tacy sami ludzie jak my. Niechaj ktoś się tutaj zacznie produkować, przedstawi badania naukowe, o ile takowe w ogóle istnieją... Kogo my oszukujemy, jeśli nie sami siebie. Dość dużo widziałem aby mieć w tej kwestii dość jednoznaczny pogląd...