Powien więcej: nawet (bez syndromu alkoholowo płodowego) da się wychować na człowieka jeśli tylko odbierzesz od samicy wystarczająco szybko. Zarówno kacapi, jak i BLMy, jak i sebixy zachowują się tak ze względu na wychowanie a nie genetykę.
Kurwa. Ciągle próbujecie mi udowodnić że wśród czarnych jest więcej śmieci niż wśród białych. JA TO WIEM!
To co próbuję wam powiedzieć, to DLACZEGO tak jest: otóż nie jest to sprawa że czarny jest czymś gorszy tylko dlatego że czarny, problemem jest że więcej z nich jest WYCHOWANYCH na śmiecia. Czarnucha da się wychować na cywilizowanego człowieka, i będzie wtedy w niczym nie gorszym od cywilizowanego białego, a lepszy od bydła które muszę omijać drugą stroną ulicy.
Ale durni rasiści ciągle pierdolą że jak czarny to gorszy. A ja wam mówię: ludzki smieć jest gorszy.
Do dyskusji ze mną potrzebne są przynajmniej dwa neurony i choć minimalna zdolność zrozumienia czytanego tekstu. Dane które podaliście podają 26.6% w jednym przypadku, 26.1% w drugim. Nie 85%! To jedno.Dyskusja z tobą jest bez sensu. Najpierw skończ edukacje na poziome szkoły podstawowej a potem będziemy rozmawiać o procentach. Procent to procent. Po za tym potwierdziłaś to co pisze że białych idiotów jest niewielu ale czarnych 85%. A dane są publikowane w ministerstwie spraw wewnętrznych USiA
1.XI — niech będzie i twoim świętem!I powiedzcie mi, że to są tacy sami ludzie jak my. Niechaj ktoś się tutaj zacznie produkować, przedstawi badania naukowe, o ile takowe w ogóle istnieją... Kogo my oszukujemy, jeśli nie sami siebie. Dość dużo widziałem aby mieć w tej kwestii dość jednoznaczny pogląd...
Kurwa. Ciągle próbujecie mi udowodnić że wśród czarnych jest więcej śmieci niż wśród białych. JA TO WIEM!
To co próbuję wam powiedzieć, to DLACZEGO tak jest: otóż nie jest to sprawa że czarny jest czymś gorszy tylko dlatego że czarny, problemem jest że więcej z nich jest WYCHOWANYCH na śmiecia. Czarnucha da się wychować na cywilizowanego człowieka, i będzie wtedy w niczym nie gorszym od cywilizowanego białego, a lepszy od bydła które muszę omijać drugą stroną ulicy.
Ale durni rasiści ciągle pierdolą że jak czarny to gorszy. A ja wam mówię: ludzki smieć jest gorszy.
I powiedzcie mi, że to są tacy sami ludzie jak my. Niechaj ktoś się tutaj zacznie produkować, przedstawi badania naukowe, o ile takowe w ogóle istnieją... Kogo my oszukujemy, jeśli nie sami siebie. Dość dużo widziałem aby mieć w tej kwestii dość jednoznaczny pogląd...
I powiedzcie mi, że to są tacy sami ludzie jak my. Niechaj ktoś się tutaj zacznie produkować, przedstawi badania naukowe, o ile takowe w ogóle istnieją... Kogo my oszukujemy, jeśli nie sami siebie. Dość dużo widziałem aby mieć w tej kwestii dość jednoznaczny pogląd...