Nie obudzą. Jestem przekonany, że nawet jakby Ukr na ich oczach gwałcił ich żony, dzieci nabijał na pal, a im wyrwał język, i tak by sobie jakoś usprawiedliwili to, co się odpierdoliło.
A to by pierdolili, że statystyki kłamią więc ten jeden przypadek nic nie określa. A to by pierdolili, że to rosyjska prowokacja a nie Ukraińcy. A to by wmówili, że to przez Polaków, bo ich nie kochamy.
Nie bądź naiwny. To są zjeby nie mniejsze, niż Francuzi rysujący kredkami po ulicy, że się nie boją.
Bo nikt tak naprawdę nie wie ilu ich przyjechało i mam wrażenie, że durny rząd tego nawet nie próbuje kontrolować. Na początku przebąkiwali coś o 4-5 milionach tych, którzy przekroczyli granicę. To naprawdę dużo ludzi. W pierwszych tygodniach wojny oni dosłownie puszczali wszystkich jak leci nawet bez dokumentów.
Buddaa09 napisał/a:
Chcieliscie to macie, a tego gowna bedzie jeszcze wiecej. Obudzicie się dopiero wtedy jak wam dzieci na pal będą wbijac.
Nie obudzą. Jestem przekonany, że nawet jakby Ukr na ich oczach gwałcił ich żony, dzieci nabijał na pal, a im wyrwał język, i tak by sobie jakoś usprawiedliwili to, co się odpierdoliło.