Kibole widzac antife wybiegli, antifa stanela za kobietami a kobiety jak to kobiety zaczely skakac w miedzy czasie psy po cywilu z opaskami na lapach juz tez dobiegali widac na innych filmikach wiec sie kibole cofneli a lewacy dostaja poprostu sraczki przy tych filmikach i tej lewackiej nagonce ze wielce kogos pogonili... a na glownym filmiku widac jak jeden z antify palka teleskopowa leje go po glowie bo az zjechal i sie ulotnil. Ale szacun dla typa ze wstal i poszedl dalej mimo butelki na ryju rozbitej dodatkowo
Policja w tajniaku to wpadła ale jak kibole byli już schowani w bramie. i chciała wyłapać z protestujących ludzi którzy rzucali w to bydło butelkami żeby było co w tvpis pokazać. Szacun do typa to bym miał jak akcja by się toczyła w remizie u ciebie we wsi. A po takim ataku na zwykłych ludzi wk***ionych na tą zj***ną władze to mu się dwa razy większy wpie**ol należy.
Rozliczę z efektów a nie metody. Wybierz sobie.
Dobra. Ale najpierw Ty zajdź w ciążę zanim się zaczniesz na ten temat wypowiadać.
A ty myslisz ze tych 35 kiboli to gdzie polapali?miedzy innymi Ci co za daleko wybiegli byli lapani a reszta w tym czasie uciekla jak wpadly posilki to jak zwykle juz po akcji. Na filmikach z wypadu kiboli widac jak miedzy kobietami ida obojetnie. Wszedzie tylko mowia/pisza/pokazuja filmiki z koncowki i najpierw byly "kibole napadli na marsz" i ladnie filmiki wykadrowane a dzisiaj "antyfaszysci pogonili narodowcow/kiboli" i juz fragmenty jak antifa podbiega jak juz pusto albo to jak rodzynek dostaje oklep. A potem ze takie kiepy widzac filmik mysla to co wszedzie ci wmawiaja
Zmień źródło swoich informacji, bo narodowcy nikogo nie atakowali, nie prowokowali, ani nie wyzywali.
Doinformuj się kim są prowokatorzy, których na Marszu o Wolność też nie brakowało.
W dobie internetu i dostępu do mediów niezależnych, relacji na żywo, to patrząc na poniektóre tutaj komentarze, to sporo ludzi dalej nie potrafi odróżnić faktów, od propagandy.
Co to za argument z dupska wysrany skoro sztab główny waszego strajku to geje i zadeklarowane lesbijki?
Starym babom, lesbom, gejom ciąża nie grozi tak samo jak księżom czy facetom.
A kolejna kwestia jeśli pierdolicie hasło "mój brzuch moja sprawa" to krzyczcie również "stop alimentom".
Bo po chuj facet ma płacić alimenty skoro to wasz brzuch???
Ale jak zawsze lkogika głupich jebanych pizd jest zawsze taka sama - zakrzywić logiczne argumenty tak żeby wyszło na moje.
Jebać feministki. Pozdrowienia dla wszystkich prawdziwych kobiet.
A skąd Ty młotku możesz wiedzieć co myślą "trzeźwo myślący"? Kogo zapytałeś?
Narodowcy szukali antify, ale widzę, że protestujący sobie podają rękę ze skrajną lewicą siejącą nienawiść i szukającą okazji do robienia zadymy zamiast manifestacji w słusznej sprawie i obronie kobiet. Cóż, skrajności nigdy nie są dobre i trzeba je eliminować, więc życzę protestującym żeby uważnie patrzyli na to kto idzie z nimi ramię w ramię w marszu i sami odcinali się od lewicowych bojówek wykorzystujących okazję do rozpierdalania wszystkiego.
Co to za argument z dupska wysrany skoro sztab główny waszego strajku to geje i zadeklarowane lesbijki?
Starym babom, lesbom, gejom ciąża nie grozi tak samo jak księżom czy facetom.
A kolejna kwestia jeśli pierdolicie hasło "mój brzuch moja sprawa" to krzyczcie również "stop alimentom".
Bo po chuj facet ma płacić alimenty skoro to wasz brzuch???
Ale jak zawsze lkogika głupich jebanych pizd jest zawsze taka sama - zakrzywić logiczne argumenty tak żeby wyszło na moje.
Jebać feministki. Pozdrowienia dla wszystkich prawdziwych kobiet.
Ciągle słyszę że mamy kryzys męskości ale prawdziwy kryzys to mają te baby, bo czego one chcą - "dostępu do bezpiecznego przerywania ciąży"? gdzie tu jest napisane że w przypadku uszkodzenia płodu lub ryzyka życia matki? Nigdzie! Prawdziwe kobiety nasze matki, babki ryzykowały życie żebyśmy byli na świecie bo kobieta ma instynkt macierzyński a one co mają? totalne zezwierzęcenie to mało powiedziane.
Na dodatek nie ma żadnego postulatu aby zabicie płodu/dziecka odbywało się chociaż najmniej humanitarny sposób, jak wygląda ? po prostu wysysa się płód z łona matki i zastawia w pojemniku żeby się udusiło . To nawet karpie przed świętami mają więcej szczęścia, ale tego kto by o to dbał w końcu to "ich ciało"
Debilu, to się robi do 12go tygodnia ciąży