NIE BIORĘ RENTY! Mam pełne prawo i nie pobieram z własnego wyboru.
Coś jeszcze?
To były prywatne pieniądze ludzi którzy dobrowolnie wpłacali. Nie z przymusowych podatków czy z 1% który i tak gdzieś trzeba oddać. To nie było z fundacji ani z niczego innego. Prywatnie sadole się zrzucili z własnej kasy bez przymusu bo są zajebiści.
Więc nie za bardzo trafiłeś MISIU KOLOROWY.
ruSSkie kurewstwo na Sadisticu, aż szkoda komentować. Nie oszukujmy się, wojnę na Ukrainie wzniecił zachód i zachód, włącznie z Polską, ma obowiązek dbać o ludzi, w którym kraju toczy się wojna z ruSSkimi bandytami. Tyle w temacie
ruSSkie kurewstwo na Sadisticu, aż szkoda komentować. Nie oszukujmy się, wojnę na Ukrainie wzniecił zachód i zachód, włącznie z Polską, ma obowiązek dbać o ludzi, w którym kraju toczy się wojna z ruSSkimi bandytami. Tyle w temacie
Polska dla Polaków reszta do wora a wór do jeziora !! Mieszkam w małej miejscowości bo coś ok. 10 tys mieszkańców to teraz dwa razy więcej , wszędzie słychać to ich pierdolenie ukraińskie i panoszenie się, żądają wszystkiego za darmo" bo im się należy" , wiecznie kurwa najebani a tępe pizdy wypindrzone lepiej od modelek, pierwszeństwo ich dzieci do żłobków i przedszkoli to kurwa gruba przesada!!! A MY OBYWATELE RP NA SZARYM KOŃCU!! JEBAĆ TE KURWY!!
Niezmiernie powtarzam: ruSSkie kurewstwo na Sadicticu, a co do pierdolenia o moim niedawnym zapisaniu się na forum to właśnie przez takie ruSSkie gówno zostałem wcześniej zablokowany. Idźcie, pierdolone nacjonalistyczne łajzy walczyć na Ukrainę, wtedy zobaczycie jak to wygląda, a wygląda na to, że lepiej niech tam walczą niż w Polsce. Codziennie mam do czynienia z Ukraińcami, wiem jak się zachowują, wiem jaką traumę przechodzą, a tzw Polaczki są cwane jedynie na marszach niepodległości. Tam ich siła jest wprost nie do pokonania! Aż strach się nie bać, albo nie zesrać. Jestem Polakiem, ale gówno wiecie o tym co się dzieje, gdy komuś 24 godziny na dobę zagraża ostrzelanie, bombardowanie etc.
ruSSka swołocz weszła do państwa znacznie bardziej cywilizowanego i ktoś kto nie rozumie zachowania uciekinierów ten jest zwykłym młotem
Wam konfezj*by wystarczy jeden przypadek na tysiace ktore normalnie znalazly pracę lub juz wrocily na ukrainę i stajecie się typowymi ruskimi onucami
Jakoś polska patologia wam mie przeszkadza, moim zdaniem jak przyjechali ukraincy to poziom inteligencji i kultury wzrósł znacząco. Ha tfu na patusów sebków
Nawet styl pisania masz jak trolle na forach. Używasz ciągle wyświechtanych haseł i zwrotów, wystarczyło spojrzeć na kilka Twoich komentarzy. Nikt piszący w sieci naturalnie i przede wszystkim nikt zdrowy psychicznie nie wstawia w każde słowo "ruSSkich" powiekszonych konkretnych liter mających podświadomie nawiązywać do SS.
Ot taka cecha charakterystyczna postów wychwalających w internecie ukrainę. Jeszcze bardzo często w zdania wplatają hasło "Oni walczą o naszą wolność" / "Po Ukrainie Rosja zaatakuje Polskę" / "Ukraińcy ratują naszą gospodarkę". To samo z tymi trollami politycznymi, którzy wstawiają wielkie litery "PO" w komentarzach w których mają przykazane aby jechać po Tusku, ewentualnie w drugą stronę wpisują hasło "PISuar". Generalnie poziom dla łysiejących 50 letnich grubych Januszy walących piwo w piwnicy i myślących, że ich życie i poglądy są cokolwiek warte W rzeczywistości to tylko bezużyteczna masa ludzka, którą określa się bardziej w skali kraju przy pomocy liczb niż konkretnych nazwisk . Masz coś płacone od posta?
Ty jesteś normalny? Ukrainę i Rosję powinno się uciac gruba krecha od reszty cywilizowanego świata. Już Brazylia ma się więcej godności niż te śmieci z ukrainy