(jak ktoś nie zna angielskiego w stopniu LGBT to opis: laska pyta co on sądzi o pomyśle pisuarów dla lasek z kutasami w damskich klopach na kampusie a potem pyta o darmowe tampony i podpaski w męskich toaletach dla mężczyzn z okresem)
Dobrze Ci się wydaje, powiedział że na uczelni mają darmowe podpaski i on sam z nich korzysta dosyć często.
Pytająca , pewnie miała w głowie mnóstwo "argumentów" i odpowiedzi przygotowanych aby wywołać kłótnie a tu takie zdziwienie.
Ja rozumie że na świecie zawsze będą transwestycie (jaki i homo) i w większość absolutnie nic do nich nie mam, o ile oczywiście zachowują się normalnie. Nie tak jak to Polskie coś, nawet nie pamiętam ksywy.
Jednak zmieniać coś, chociażby tylko w toaletach, dla tak małego promila ludzi jest po prostu chore.
Wiecie co jest najdziwniejsze dla mnie, rozmawiałem z kilkoma gejami i dwiema lesbijkami.
Każda jedna z nich, ma odruch wymiotny jak tylko widzi lub słyszy kobiety jak ta z mikrofonem.
Nie utożsamiają się z przebranymi jak pojeby lub nagimi ludźmi na paradach.
Zdecydowana większość homo, żyje , zachowuje się i chce żyć jak inni hetero a opinie i zdanie psuje im taka garstka pojebów.
Całe lgbt i inne kontrowersyjne lewicowe poglądy to jedna wielka prowokacja. Ona jest tego dobrym przykładem, jakie jest jej zaskoczenie kiedy gościu odpowiada że fantastycznie itp. Ale niechby powiedział coś złego to zaraz: no ale dlaczego?, Czyli nie szanuje pan bliźniego?..