Jak ja nie lubię tego Litzy, dla niego granie to tylko biznes. Co innego Hans i reszta, oni widać że nie tylko biznes robią, ale też to lubią (kontakt z widownią, itp.).
Ale, żeby nie było to muzę mają dobrą i słucham
Rozpierdala mnie od wewnątrz, bo z jednej strony wspominam wszystkie wyjazdy na festiwale (również Woodstock), a z drugiej widzę wpisy "Nie tam kurwa jakieś hity na czasie" oraz "...polskich metalowych zespołów" pod adresem czegoś nazwanego Luxtorpeda, powstałego niedawno, robiącego proste piosenki prosto pod publikę oraz do radia i niewyróżniającego się kompletnie niczym z "modnego" ostatnio wysypu "ciężkich" kapel...
Illusion kurwa!
Rozpierdala mnie od wewnątrz, bo z jednej strony wspominam wszystkie wyjazdy na festiwale (również Woodstock), a z drugiej widzę wpisy "Nie tam kurwa jakieś hity na czasie" oraz "...polskich metalowych zespołów" pod adresem czegoś nazwanego Luxtorpeda, powstałego niedawno, robiącego proste piosenki prosto pod publikę oraz do radia i niewyróżniającego się kompletnie niczym z "modnego" ostatnio wysypu "ciężkich" kapel...
Illusion kurwa! Reaktywacja składu i zapierdalać na scenę trzymać filar polskiego metalu, a nie trzech gości i raper z dziewczynką na scenie, grający jeden riff i śpiewający zupełnie bezsensowne teksy! Ministry, Machine Head - super, dla samych tych zespołów warto się wybrać, ale żeby reklamować festiwal czymś takim jak na tym filmiku?
Jak napisałem na początku - nie chcę hate'ować, nie chcę nikogo obrażać, krytykować, ani wyzywać od gimbusów, że to lubi - po prostu moim zdaniem to w ogóle tutaj nie pasuje i mnie to rozpierdala od środka porównując to z wycieczkami na Woodstock, które pamiętam.
Także wyklnijcie mnie, zjebcie, ukamieniujcie z caps-lockiem ale kurwa musiałem to napisać - chyba po prostu za stary się robię i już zostanę przy starych kapelach do usranej śmierci.
To żeś chyba tylko Autystycznego słuchał, który faktycznie, wielkiego przesłania nie niesie. Posłuchaj sobie innych kawałków.