Bardzo zaintrygowała mnie jego postać dlatego na YT obejrzałem kilka jego walk. Hehe eeeehhmm sorry ale jeżeli on mówi, że coś osiągnął i jest zajebisty to polecam obejrzeć jego walki. W żadnym miejscu nie widziałem jakiegoś pro skilla jakiś umiejętności. Wygląda jak zwykły dres w piątkowy wieczór przy dyskotece, który w kiblu jebnął kreskę i drze ryja " wszystkich zajebie ". Dosłownie jego ruchy to jak wygląda dosłownie jak by sie naćpał i napierdalał gdzie popadnie jak sie przyfarci dam rade !!!
Ja rozumiem gdyby Mamed np. mówił jestem zajebisty i chuj. Spoko ziomek w każdej walce jak odpierdoli manewra to gały wywala z orbity. A on ? Pierwszy lepszy chłystek, który dostał się tam na 100% dzieki swojej eeee " BARWNEJ " postaci ? Bo jest inny ? ułomny ? Żyje w innym świecie myśli, że jest współczesnym Rambo i oddał się MMA i dzieki temu kazał nasrać sobie na twarz sepleni i zamiast przecinka używa KURWA ? heh to jak on ma uczyć jakiś 15 latków ? " DAWAJ SKURWYSYNIE CISNIJ SZMATA PIERDOLE TWOJA MATKE ? " ja pierdole żenua z tym typem chuj wie kim on jest skad on sie wziol tam w ogole a mysli ze caly swiat go zna. Pewnie oprocz Polski nikt nie wie o jego istnieniu.
Pozdrawiam!
A teraz pozdrowienia po jego języku:
EEE KURWA KURWA JEBIE TWOJA STARA KURWA KURWA JA PIERDOLE KURWA TWOJA STARA