Myślałem ze gościu jest inteligenty ale po jego wypowiedzi widzę ze ma najebane w głowie. Co on uważa ze pierwszy lepszy Kowalski przyjdzie i będzie nakurwiał takie ćwiczenia i serie jakie on wykonuje ? To chyba troszkę nie profesjonalne podejście no sorry on ma od tego ludzi od diety, treningu, układu dnia i trenuje xxx lat. I ćwiczenie jakie wydaje się jemu proste każdy ma zrobić ? To co np. ja ćwiczę coś tam sobie biorę 100 kg na klatkę piersiowa na ławce, ii mam wymagać od kolegi który wazy 50 kg mniej niż ja i nigdy nie ćwiczył żeby podniósł te 100 kg bo inaczej będzie pizda i kurwa ? Moim zdaniem on ma jakiś albo przepity albo przećpany mózg bo zachowuje się jak by był "number one" na całym świecie a w rzeczywistości jest przeciętnym fighterem. Co on sie chwali, ze ma auto, psy, dom ? hahahahaa jakiś prezesina pewnie wyciągnął go z rynsztoku postawił na ringu i pokazywał mu co robić a to ze jest niedorozwiniętym debilem to pewnie 24/7 trenował i coś tam się nauczył. A gdyby nie ingerencja osób trzecich pewnie by pod Bideronka siedział ze swoimi kolegami i zbierał na salape
Wykształcenie po sposobie wypowiedzi wygląda jak by miał nie ukończoną podstawówkę. Ziomeczek myśli, że żyje w filmie akcji w, którym jest głównym bohaterem i jest władcą świata..... Litości kolego jesteś tylko pionkiem na świecie są tysiące kilka razy lepszych od Ciebie