Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Fajna sprawa, ja zawsze macham jak mnie ktoś puści, nieraz miałem "odmachane" trzeba więcej takich pozytywów wprowadzać na ulicach, to może drogowego chamstwa ubędzie choć trochę.
Też tak robię i jak jade autem, w pewnym sensie uczę przechodniów na pasach, że należy mówić dziękuję, mówiąc głośno przy otwartej szybie "nie ma za co"...
@pokson
To jest normalna reakcja każdego kierowcy. Jeśli ktoś tak nie reaguje, to znaczy, że nie jest normalnym kierowcą, tylko pierdolonym burakiem w swoim wozidle.
Też tak robię i jak jade autem, w pewnym sensie uczę przechodniów na pasach, że należy mówić dziękuję, mówiąc głośno przy otwartej szybie "nie ma za co"...
A tak naprawdę słychać: "gdzie leziesz mi pod koła ślepa kurwo".
Ale co w tym niezwykłego? Ja zawsze dziękuję jeśli ktoś się zatrzymał a wcale nie musiał. Kiwnięciem głową, podniesieniem otwartej dłoni. Jako kierujący też zawsze podziękuje, chociażby awaryjnymi.
Kurwa, dożyliśmy czasów kiedy to normalne ludzkie reakcje muszą być filmowane i wrzucane do netu. Jako ciekawostka? Czy próba zdobycia kasy/lajków?
Jeszcze trochę i będą kompilacje mówienia "dzień dobry" do sąsiadów mijanych na ulicy.
@up Jest w tym to niezwykłe że czasem niewiele trzeba, aby choć troche pojawił się nam jak i zarówno drugiej osobie tzw. "banan" na twarzy. Jak widać niewiele trzeba aby choć na chwile sprawic komuś radość takim gestem.
Jeśli chcesz zdobywac jak to powiedziales: kase/lajki to lec krecic takie filmy, przeciez sam na to wpadles.
Bez jakiejkolwiek urazy.
Pozdro
@kujwdubie111 - nie potrafisz czytać ze zrozumieniem czy z premedytacją obracasz kota ogonem? Ja zadałem pytanie ale jeśli mają odpowiadać tacy jak ty, to uznajmy je za retoryczne.
Bez urazy.
Pozdrawiam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Strona jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla użytkowników pełnoletnich.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie