To skocz najlepiej z mostu po co masz żyć jak nie masz nic do gadania? Myślisz, że ja nie wiem jak funkcjonuje świat? Że nie wiem nic elitach które r*chają społeczeństwo ludzkie jak chcą, ale dlaczego mam sie na to godzić? Dlaczego mam żyć jak mi zagrają?
Tak to już jest, a rozmyślanie o tym nie ma sensu kompletnie i nie powstrzyma mnie takie gadanie przed tym co chce robić i jest moją pasją tak samo jak i świadomość na jakim świecie przyszło mi żyć.
Kazdy jest kowalem swego losu.
Zyjecie w kraju w ktorym kazdy debil moze isc na studia i jeszcze placzecie?
- Zrobic certyfikat Doradcy Inwestycyjnego. Obecnie w kraju ma go ok. 300 osob. Zarobki od 20k+ i premie liczone w xxx k.
Ogolnie w p*zdu nauki i w p*zdu wiedzy. To wedlug mnie dobry przyklad na to, ze nic na swiecie nie ma za free a wszystko mozna osiagnac praca. dziekuje dobranoc lenie.
Ja-ah-qu-ub-el,
Nic dziwnego, że jesteś nikim skoro poświęcasz tyle czasu na pie**olenie bzdur w internecie i publiczne użalanie się nad sobą.
@a-ah-qu-ub-el
ale wywod zajebales. Smieszny jestes, jak masz glowe na karku to bedziesz mial hajs i dobre zycie, a jak nie to 1500 i tyle. Na ch*j tak pie**olic.