Ile kasy od taty dostałeś że tak pierdolisz? Kto nie ma floty na start może jebnąć się od razu na linę. Ja kilka lat temu zarabiałem 3k, 2 lata temu czasem 6k. Teraz nie mogę zarobić 2k. Jest coraz gorzej i podejrzewam że lepiej nie będzie.@Ja-ah-qu-ub-el dobrze synku napisałeś co myślałeś a teraz nam wytłumacz jakie jest lekarstwo na to wszystko? Owszem w naszym kraju jest do dupy jak i w wielu innych. Piszesz o gównianym rudym który tłamsi państwo polskie i tak jest, ale czy nie można być ponad tym? Zaufaj mi że można spryt odpowiednie podejście do życia i nie narzekanie jak jest źle przecież mieszkam w takim kraju nie ma pieniędzy na nic jak tu żyć itd i można wyjść z tego gówna, ale przecież łatwiej jest powiedzieć że to propaganda dla gimbusów zresztą nie dziwie wam sie, że tak piszecie zostaliście tak zaprogramowani od samego początku tak że nie macie widzieć żadnych możliwości i w gównie macie sie taplać do usranej śmierci, ale to tylko za waszym pozwoleniem.
Pozdrawiam.
pozwolić na coroczne wakacje w tajlandii i cotygodniowe przepierdalanie kilku kafli na imprezach. . W interesie społeczeństwa leży aby każdy miał równe szanse na starcie, aby zdolna młodzież nie kończyła w biedrze z powodu braku kasy na studia i aby tępy kutas nie zostawał słabym lekarzem czy szefem ważnych dla kraju spółek tylko dlatego że jest synem jakiegoś bogatego złodzieja.
@a-ah-qu-ub-el
ale wywod zajebales. Smieszny jestes, jak masz glowe na karku to bedziesz mial hajs i dobre zycie, a jak nie to 1500 i tyle. Na chuj tak pierdolic.
Ja-ah-qu-ub-el,
Nic dziwnego, że jesteś nikim skoro poświęcasz tyle czasu na pierdolenie bzdur w internecie i publiczne użalanie się nad sobą.
@up i pracuj 20 godzin na dobę za 3 klocki gdzie można to samo zarobić bez studiów w 8 dziennie... Argumentowanie wszystkiego zapierdalaniem na/po studiach jest chujowe.
Buraka szukaj sobie wśród rodziców, ok? Wg twoich nędznych wywodów to wynika, "zostań nauczycielem" ," rób tam jakieś wizytówki" itd itd, czasu na sranie zabraknie. 3 klocki przecież dużo...
Jesteś zwykłym nędzarzem umysłowym którego jedyną zaletą jest narzekanie.
Weź wypierdalaj już do Anglii czy Niemiec wzbogacaj obcy kapitał. Ale najpierw zrzeknij się obywatelstwa polskiego zasrańcu a nie tak jak wielcy możni opierdalają tutaj emerytury/renty a na budowie w holandi zapierdala lepiej niż nie jeden student który sobie chce przyrobić na konsole i nowe gry.
Niby inteligent, a durny jak sprzątaczka w bloku... Coś o buraku Ci powiedziałem pseudointeligencie ale nichuja to do Ciebie nie dociera.
Na razie to Ty chyba narzekasz. Ja tylko mówię że jest coraz gorzej. Nie widzisz tego, trudno w końcu zobaczysz.
Już wolę chyba to niż płacić polskiemu złodziejowi ZUS-owi z którego i tak chuj będziesz miał, a jeśli myślisz inaczej to rozwiązanie jest proste - jesteś idiotą.
Pierdolony internetowy ciul który nie ma za grosz rozumu i nie wiem kiedy skonczyc trolling.
Takich kurwiszczów jak Ty życie weryfikuje bardzo szybko.
Nie płać na ZUS i wypierdalaj do Luksemburgu mam to w dupie wiecej miejsca dla tych którzy chcą zmieniać swój kraj za który przodkowie umierali.
Nie zesraj się, akurat u mnie w bloku jest.
Jakoś to Ty do mnie się dojebałeś nie ja troliku. Ja tylko napisałem że Twoim trybem pracy, doby zabraknie. No ale cóż tuman zostanie tumanem i nie zatrybi co w prosty sposób się do niego mówi.
Takich jak ty szybciej, ja się mam bardzo dobrze. Mam stały dochód mimo braku studiów i to Cię najbardziej denerwuje . Skończyłem 3 lata ale uświadomiłem sobie że poradzę sobie bez nich. Dzięki temu nie siedzę przed bandą debili z gimnazjum i nie użeram się z nimi.
A Ty płać i zdychaj w nędzy idioto
Proponuję to puścić dzieciakowi w Somalii, albo komuś na onkologii, albo dzieciakowi z jakiejś wioski popgr-owskiej.