hahahahahahaha nigdy nawet nie siedziałem w Hondzie, ani innym produkcie z kraju kwitnącej wiśni...Witam hundziorza!
A żebyś wiedział że mam dwa Audi, A4, A6
poczułem prestiżPassata B5 fl W8
ja też. Naprawiam to na podnośniku jak leci, bez podziału na marki, byleby klient płacił i nie marudziłJakoś nie mam problemu z walką marek w garażu czy podjeździe przed domem
tu się z Tobą zgodzę, nie ma nic gorszego niż te gleby, JDMy, german stajle, riegery i irmshery. Tylko lift - cztery cale albo wcaleZa to podjadę pod każdy krawężnik i próg w porównaniu z gównianymi glebojebami.
hahahahahahaha nigdy nawet nie siedziałem w Hondzie, ani innym produkcie z kraju kwitnącej wiśni...
Da się to wyczuć w komentarzu i stylu - coś jak ze studentami prawa, albo kierowcami BeeMwu - nie muszą tego mowić, a już wiesz Wiadomo, przecież kAudi jest najlepsze, się nie psujo, są oszczędne tak że podczas jazdy produkują paliwo, przewaga dzięki technice i te inne frazesy
poczułem prestiż
ja też. Naprawiam to na podnośniku jak leci, bez podziału na marki, byleby klient płacił i nie marudził
tu się z Tobą zgodzę, nie ma nic gorszego niż te gleby, JDMy, german stajle, riegery i irmshery. Tylko lift - cztery cale albo wcale
Nie liczy się marka.
Dla mnie znaczenie ma to, że mam pewność że dojadę do pracy i zarobię na utrzymanie i eksploatację.
W8 jest ze mną od 6 lat i tylko nim jeżdżę. Zasrane czterokołowe loga jebią się na potęgę i dlatego Kaudi jest żony a drugie fakt, czeka na lepsze czasy i części
Nigdy nie chwaliłem tej marki i nie będę chwalił.
Jedyne co mi pasuje w Audi to komfort w dłuższej trasie.
Napierdolone tej elektroniki i wystarczy lekka wilgoć, to chuj z tymi autami.
Jakbym mógł wrócić czas i wybierać patrząc na markę, kupiłbym jeszcze raz Lanosa
I zawiezie i pole zaorze.
Bez względu na markę, każdy kiedyś zawita na warsztacie i podnośniku.