Bycie dumnym tylko dlatego że urodziłem się w podobnej szerokości i długości geograficznej co jakiś koleś 300 lat temu. To najbardziej zjebany powód do bycia dumnym z samego siebie. Dużo debili którzy nie mają żadnych indywidualnych sukcesów muszą mieć jakiś sens do zadowolenia z zycia. Rzyyyg.
A po polsku nie można? Nie wszyscy muszą znać angielski
Bycie dumnym tylko dlatego że urodziłem się w podobnej szerokości i długości geograficznej co jakiś koleś 300 lat temu. To najbardziej zjebany powód do bycia dumnym z samego siebie. Dużo debili którzy nie mają żadnych indywidualnych sukcesów muszą mieć jakiś sens do zadowolenia z zycia. Rzyyyg.
Napoleon wysłał Polaków na Haiti bo pewnie Francuzi nie chcieli jechać. Wiadomo, kto jest od czarnej roboty ... do dziś. Nie zapominajmy, że geopolityka nie ma nic wspólnego z moralnością. Polski duch to ściema, biznes się liczy.
A dlaczego Afrykańscy niewolnicy się zbuntowali? Bo mieli za dobrze ?
"That is the Polish spirit. Spirit of love for freedom, of hatred of oppresion and of always fighting for the underdog on the side of freedom, independence and sovereignty." - tłumaczenie: To jest Polski duch. Duch miłości do wolności, nienawiści do ucisku i nieustannej walki o słabszych po stronie wolności, niezależności i suwerenności.
Moim zdaniem Polski duch ma wiele wspólnego z afrykańskim duchem. Polacy murzynami Europy. Jak nie Niemcy, to Rosjanie chcą nas wydymać.