@nano50
Może wyglądać jak modelka z okładek pudelka co nie zmienia faktu, że jest to dziecko nie w pełni rozwinięte biologiczne a co dopiero psychicznie.
Ja rozumiem, że mamy społeczną patologię i przyzwolenie gdzie 14 latki zamiast się uczyć, rozwijać już szukają bolcowania, ale nie przemawia do mnie argument, że "one też są winne bo wyzywająco wyglądają albo się ubierają" (no kurwa takie "argumenty" to padają w świecie islamskich pod-zwierząt w przypadku procesu o gwałt...) - one chuja jeszcze o świecie wiedzą i to jest właśnie wykorzystywane przez pod-zwierzęta, zwyrodnialców kwalifikujących się do spalenia żywcem, którzy dla zaspokojenia swoich zwierzęcych instynktów są w stanie zniszczyć życie 14 letniemu DZIECKU (bo to jest dziecko póki nie rozwinie się emocjonalnie, czasem nawet są osoby, które mają 18 lat a nadal są mentalnymi dziećmi) "bo im się chcę" - gówno mnie to interesuje czy im się chce, albo są ludźmi którzy potrafią kontrolować swoje zwierzęce instynkty albo są pod-zwierzętami, którzy nie kontrolują tego co robią (pod-zwierzętami żeby nie obrazić zwierząt).