Ponieważ marihuana to narkotyk.
Według leksykonu Światowej Organizacji Zdrowia narkotykami można określić wszystkie substancje mające wpływ na świadomość, w tym poza powyższymi także kofeinę, nikotynę oraz alkohol etylowy.[3]
Tak, mogę. Nie ma ich na liście środków odurzających.Kofeina, nikotyna i alkohol (...) Kurwa, dziwne... Mógłbyś to jakoś wytłumaczyć?
Ale jednak narkotyk zgodnie z wykazem środków odurzających.Konopia to nie tylko narkotyk...
Nie ma ich na liście środków odurzających.
Ale jednak narkotyk zgodnie z wykazem środków odurzających.
Poznałeś któregoś osobiście? Rozmawiałeś z którymś? Sami ich wybieramy, dajemy mandat zaufania przecież.To zależy komu bardziej ufasz. Kilku chujkom z sejmu
Organizacja jak "każda" inna.czy ekspertom ze Światowej Organizacji Zdrowia?.
Własne osądy proponuję poprzedzać zwrotami takimi jak: uważam że, według mnie, wydaje mi się.celem tej ustawy NA PEWNO nie była troska o zdrowie obywateli.
Ganja ryje łeb, walcie wiadra przez rok kilka razy dziennie to zobaczycie. znam takich zawodnikow, ich głowy nie nadają sie do niczego poza trzymaniem się szyi. potrzebna ta legalizacja jak druga dziura w dupie
Poznałeś któregoś osobiście? Rozmawiałeś z którymś? Sami ich wybieramy, dajemy mandat zaufania przecież.
Organizacja jak "każda" inna.
Ja poznałem kilki "fanów" narkotyków, ci którzy przestali są raczej ich przeciwnikami, a Ci którzy biorą dalej są obciążeniem dla społeczeństwa - czyli dla mnie!