" że to jest kolejny etap poszerzania kręgu pedałowania."
Jeśli sądzisz że o oglądaniu takich reklam możesz zmienić orientacje seksualną , to jest mi przykro ... już jesteś pedałem tylko potrzebujesz trigera żeby się ujawnić
" że to jest kolejny etap poszerzania kręgu pedałowania."
Jeśli sądzisz że o oglądaniu takich reklam możesz zmienić orientacje seksualną , to jest mi przykro ... już jesteś pedałem tylko potrzebujesz trigera żeby się ujawnić
Jakoś to się nazywa naukowo. Jak z reklamą jogurtu. Jeśli wyświetlą jakąś reklamę miliard razy do idąc do sklepu kupisz ten produkt bo go znasz. A tu za jakiś czas przestaną Cie bulwersowac sodomici no bo w końcu to normalne.
Ale no chuj Cie to boli czy ktos sie wali z typem czy nie. To jest jakas kryptogejowska komitywa prawacka; zeby sie interesowac co drugi chłop w łóżku robi i kogo posuwa. To nie propaganda jak niektórzy tu mówią tylko zwyczajna próba normalizacji żeby takich homofobów jak ty-edukować. Ty nie brzydzisz się gejami tylko ich nie rozumiesz i brak elementarnej wiedzy sprawia, że się boisz. I jeszcze te komentarze o jakichś kondomach, piciu spermy, ładowaniu w dupe. Wy typy naprawdę o tym mocno myślicie i chyba was to kurwa jara skoro potraficie tyle ciekawych możliwości zabawy z kolegą wymyślić wyjątkowo ciekawy fenomen.
Wiesz dlaczego skrzywiony zjebie ludzi to oburza i nie chcą tego normalizować? Bo myślą o swoich dzieciach. W czym sie wychowasz to bedzie dla ciebie to normalne. Jak dziecku np chłopczykowi bedziesz wciskał do głowy od małego że z chlopcem sobie życie ustawi i ze sie tak kochają i że to naturalne i normalne to mu zrobisz sieke z mózgu i młody będzie myślał żeby w ten sposób rodzine zakladać. Jak stary przyjebie matce to mlody podłapie że to normalne. Jak stary chodzi z pedałem za ręke i go całuje to młody wymarzy sobie taka idealną rodzine bo sie kurwa w tym wychowa. Ludzie maja wyjebane co pedały robią w łózkach. Tu chodzi o wychowanie swoich dzieci cepie. Pedalstwo bylo i będzie tylko w jakimś celu politycznie w europie się dąży do normalizowania i promowania tego zboczenia.