Wysłany:
2014-01-06, 14:22
, ID:
2822049
1
Zgłoś
Jacys zjebani obroncy KFC sie znalezli, proponuje wziac takiego kurczaczka (so good) i odciagnac panierke to zobaczycie jaki syf jecie, nie wiem z kad sa te kurczaki, pewnie nie z Chin, bo to troche bez sensu, ale na pewno sa najtansze, najgorszej kategori, napakowane jest tam mnostwo chemii, bo musi byc smacznie i tanio a zysk jest najwaznieszy, zdrowie ludzi nie ma znaczenia w korporacjach.
Bardzo mnie zaciekawily te nicienie, jak sobie pomysle to az na belta mi sie zbiera, jak by to byla prawda to sie w pale nie miesci..
Co do drogich restauracji, to jak dostaniesz po kims salatke to umowmy sie ze tak naprawde to niczym specjalnym sie nie zarazisz, moze jest to malo estetyczne ale bezpieczne a przynajmniej sie zywnosc nie marnuje.
I anegdota:
Bylem we wloszech w pizzeri, stolik sie zwolnil a lokal byl mega oblegany, srednio 10 min aby dostaac stolik, usiedlismy poprzedni goscie zostawili troche pizzy a ze bylismy strasznie glodni to kawalki ninadgryzione zjedlismy ze smakiem i bardzo dobrze i zabawnie to wspominam ;D