A teraz niech pierwszy rzuci kamień ten kto po dostaniu się do koryta, nie chciałby pomóc rodzinie, znajomym.
I niech nikt mi nie pierdoli, że wolałby szukać obcych osób na dobre stołki, niż przyjąć zaufanych członków rodziny czy przyjaciół.
W moje firmie 80%ludzi to ludzie z polecenia.
Dzięki temu osoba polecająca dba o to żeby osoba polecona pracowała solidnie, a polecona wie, że jak coś zapierdzieli to odbije sie też na osobie polecającej.
I tym sposobem mamy coś ala firme rodzinną w której pracują ojciec z synem, synowa z teściową, dwóch kuzynów itd
Już się stara srako nie produkuj. Bolszewicy i komuniści zasiadają już na wysokich stołkach już od 29 lat, bo ich oficjalnym wyginięciu, tyle że zawsze pod inną banderą. Niemniej jednak, nie wiem jak bardzo ślepym trzeba być, żeby nie zauważyć, że PiS to chyba najbardziej lewacka opcja w tym kraju ze swoim socjalistycznym 500+. Tak socjalistycznym, że zadłużyli ten kraj o kolejne srogie miliardy i to nie są opinie. To są dane statystyczne, surowe fakty. Nie wiem jak ślepym trzeba być, żeby nie zauważyć że PiS plując na konstytucję pluje także w twarz szarym obywatelom, tyle że połowa z nich cały czas powtarza, jak mantrę, że to pada deszcz, no i że PO było takie i srakie. Problemem nie jest WOŚP, bo sama idea jest słuszna - ludzie, którzy mogą sobie pozwolić na oddanie cząstki swoich zarobków na biednych po prostu to robią. Problemem jest mentalność polaków, którzy uważają, że ludzie robią to pod jakimś pierdolonym przymusem. Nie chcesz? Nie dajesz. Proste. Jak się nie podoba idea pomagania innym to proszę przy najbliższej możliwej okazji podpisać notkę: "Ja, <tutaj wszelkie podstawowe dane pozwalające zweryfikować daną osobę> nie życzę sobie, aby do mojego leczenia używano sprzętu zakupionego z Wielkiej Orkiestry Swiątecznej Pomocy". Koniec. Będziesz miała, stara kurwo, czyste sumienie, a ludzie, którzy nie będą musieli Cię leczyć - czyste ręce.
Srogie pierdolenie. MMM. Już jestem z PIS... HMMM.
Smutny jest twój rozumek. Jest tak prostacko uformowany gównianymi zagrywkami i sloganami.
Przykro się robi widząc jak się takie wpisy robi.
Zero merytoryczne. A w paszczu same prostackie sloganiki typu - podpisz karteczkę żeby sprzętem jurasa cię nie leczyli...
Żałosne. To nie jest sprzęt tego żebraka! To sprzęt Polaków! A teraz
Chuj w dupe wszystkim co najeżdżają na WOŚP, robią zajebistą robotę prawie w każdym szpitalu jest sprzęt zakupiony przez nich który ratuje życie.
- super, tylko po co robimy co roku narodową zrzutkę, skoro co miesiąc płacimy sami na ZUS i inne bezsensowne badziewia? Płacę podatki na służbę zdrowia, nie po to, żeby jeszcze co rocznie ją DOFINANSOWYWAĆ. Jakby była zrzutka na przemodelowanie systemu politycznego w naszym kraju to daję 10% majątku!Chuj w dupe wszystkim co najeżdżają na WOŚP, robią zajebistą robotę prawie w każdym szpitalu jest sprzęt zakupiony przez nich który ratuje życie.
Najbardziej bawią mnie politycy którzy są święcie oburzeni że żona Owsiaka jest szefem firmy sprzedającej sprzęt medyczny, a Ci sami politycy upychają członków swych rodzin we wszelkich możliwych instytucjach i firmach państwowych.
Jego finanse są tu łatwe do znalezienie na stronce wosp.